Pachet

Pentru tinerii curioși

227,00 lei

158,90 lei

Pachetul conține 5 titluri: Ești mai inteligent decât crezi, S.T.A.G.S, Copiii castelului de stâncă, Păzitorii prezenței, Misterul runelor
Alice este orfană de mamă, tatăl ei este mai mult plecat, iar mătușa ei nu are timp de ea. Fata s-a refugiat în lumea ficțiunii. Dar în curând va descoperi o nouă familie.
Un weekend care s-ar putea lăsa cu sănge ...
Greer MacDonald e încântată că a primit o bursă la elitista școală STAGS. Dar curând va descoperi că prestigiul milenar ascunde un mister crunt și că jocurile din spatele zidurilor impozante s-ar putea lăsa cu sânge...
Un ghid al inteligenţelor multiple, pentru copii
Ghici ce? Ești mai inteligent decât crezi! Să fii inteligent înseamnă mai mult decât să iei note bune în general, inclusiv la testele de la școală. Înseamnă mai mult decât să citești bine, să rezolvi rapid probleme de matematică și să memorezi lucruri. Înseamnă mai mult decât să ai un IQ ridicat.
Ce putem învăţa de la câini şi pisici
O unică și minunată colaborare dintre doi maeștri ai domeniilor lor: sunt aduse laolaltă spusele învățătorului spiritual Eckhart Tolle și fermecătoarele ilustrații ale lui Patrick McDonnell, creatorul deosebit de apreciatei serii de benzi desenate MUTTS.
Roșcovana Alva, o temerară copilă din neamul vikingilor, pornește într-o aventură pasionantă, alături de tovarășul ei credincios, lupul Fenrir, dorindu-și nespus să devină cea dintâi investigatoare a întâmplărilor bizare ce s-au abătut asupra orășelului Kilsgard.

Pachet

Pentru tinerii curioși

227,00 lei

158,90 lei