Pachet

Nassim Nicholas Taleb

Pachetul conține 5 volume: Când pielea ta e în joc, Antifragil, Patul lui Procust, Lebăda neagră și Păcălit de hazard.
Asimetrii ascunse în viața de zi cu zi
Trecând prin cam toată istoria omenirii, citând cu fler atât din Părinții Bisericii, cât și din Nietzsche și Popper, Nassim Nicholas Taleb ne arată că asumarea riscurilor și implicarea curajoasă în viața de zi cu zi, dar și în probleme care depășesc sfera propriei locuințe sau a interesului propriu, sunt atribute esențiale ale eroilor și, în general, ale tuturor celor care și-au găsit sensul vieții.
ce avem de câștigat de pe urma dezordinii
Antifragil este un îndreptar pentru a trăi într-o lume pe care nu o înţelegem, dominată de „lebedele negre“ şi de obsesia umană pentru predictibil şi siguranţă. Erudit, spiritual şi îndrăzneţ, mesajul lui Taleb este unul revoluţionar: numai antifragilul va supravieţui.
Impactul foarte puţin probabilului
Cum luăm decizii în condiții de incertitudine? De ce ne concentrăm asupra ceea ce știm și ignorăm evenimentele improbabile, dar reale, cum ar fi existența lebedelor negre, care ar putea să ne schimbe perspectiva asupra oportunităților de care dispunem?
O investigație inovatoare despre noroc, incertitudine, probabilitate, eroare umană și luarea deciziilor într-o lume pe care nu o înțelegem.
Aforisme practice şi filozofice
Spirituale şi ireverenţioase, aforismele lui surprind cititorul, punându-i în faţă dezamăgiri pe care le trăieşte, cu siguranţă, fără însă a recunoaşte acest lucru.

Pachet

Nassim Nicholas Taleb

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
618,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
285,00 lei
icon-favorite
329,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP

237,64 lei
icon-favorite
140,00 lei