Pachet

Nassim Nicholas Taleb

Pachetul conține 5 volume: Când pielea ta e în joc, Antifragil, Patul lui Procust, Lebăda neagră și Păcălit de hazard.
Aforisme practice şi filozofice
Spirituale şi ireverenţioase, aforismele lui surprind cititorul, punându-i în faţă dezamăgiri pe care le trăieşte, cu siguranţă, fără însă a recunoaşte acest lucru.
O investigație inovatoare despre noroc, incertitudine, probabilitate, eroare umană și luarea deciziilor într-o lume pe care nu o înțelegem.
Impactul foarte puţin probabilului
Cum luăm decizii în condiții de incertitudine? De ce ne concentrăm asupra ceea ce știm și ignorăm evenimentele improbabile, dar reale, cum ar fi existența lebedelor negre, care ar putea să ne schimbe perspectiva asupra oportunităților de care dispunem?
ce avem de câștigat de pe urma dezordinii
Antifragil este un îndreptar pentru a trăi într-o lume pe care nu o înţelegem, dominată de „lebedele negre“ şi de obsesia umană pentru predictibil şi siguranţă. Erudit, spiritual şi îndrăzneţ, mesajul lui Taleb este unul revoluţionar: numai antifragilul va supravieţui.
Asimetrii ascunse în viața de zi cu zi
Trecând prin cam toată istoria omenirii, citând cu fler atât din Părinții Bisericii, cât și din Nietzsche și Popper, Nassim Nicholas Taleb ne arată că asumarea riscurilor și implicarea curajoasă în viața de zi cu zi, dar și în probleme care depășesc sfera propriei locuințe sau a interesului propriu, sunt atribute esențiale ale eroilor și, în general, ale tuturor celor care și-au găsit sensul vieții.

Pachet

Nassim Nicholas Taleb

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite