Pachet

Aventurile lui Țup

Pachetul conține 5 titluri: Țup. Imposibil e doar un cuvânt, Țup salvatoarea iernii, Țup și pădurea încremenită, Țup. Nu ai nevoie de aripi pentru a zbura și Țup și prietenii săi. Carte de colorat.
Cartea a doua
Țup, salvatoarea iernii este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna.
Cartea a treia
Cititorul va fi surprins să revadă personajele din cărțile anterioare într-o ipostază mai puțin fericită, căzute sub vraja jocurilor pe calculator și a „țipsurilor“, cu sănătatea șubrezită și cu voința anesteziată.
Cartea întâi
O poveste remarcabilă despre toleranță, curaj și speranță, din care copiii vor învăța să nu renunțe nici chiar atunci când soarta pare a le fi potrivnică.
Cartea a patra
De ce să citiți a patra carte a seriei Țup?

Pentru că micuța ciocârlie născută fără aripi și prietenii ei vor merge la școală, unde vor învăța lucruri foarte importante și vor trăi aventuri incredibile.
Carte de colorat
Între filele acestei cărți de colorat, toți prietenii lui Țup, de la melcul cu cochilia plină de cărți la Buhu cel bun și ager la minte, așteaptă să-i cunoașteți și să-i însoțiți în lumea fanteziei.

Pachet

Aventurile lui Țup

Produse asemănătoare

Mereu împreună
icon-favorite
-5%
43,00 lei

Pachete

icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
329,00 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
285,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
270,00 lei