Bine ai venit!
|
| |
Jim Karol, Michael Ross - Carte dezvoltare personală-Ebook O memorie excepțională - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook O memorie excepțională

Jim Karol își scoate așii din mânecă și ne arată ce pași să facem pentru a avea o memorie excepțională și o viață lipsită de stres, indiferent de vârstă, statut social ori trecut.

JIM KAROL este mentalist, magician și actor. A devenit faimos în 1990, după ce a prezis numerele câștigătoare la loteria din Pennsylvania și mai mulți oameni care l-au ascultat au împărțit premiul de 12 milioane de dolari. În 2007, a fost inclus în Top 10 mentaliști ai lumii, în emisiunea Phenomenon, difuzată de canalul NBC. A fost urmărit de milioane de oameni în cadrul aparițiilor sale la The Tonight Show, Today, The Howard Stern Show și numeroase alte emisiuni și programe de știri. Mesajul lui Karol „Cu o minte mai bună vine o viață mai bună“ rezonează cu oameni din toate categoriile sociale – de la actori la Hollywood și sportivi de performanță la academicieni din Ivy League și oameni obișnuiți. Jim Karol locuiește în Allentown, Pennsylvania.

MICHAEL ROSS este scriitor premiat și fost editor al Breakaway, revistă națională pentru băieți adolescenți. Este autor, coautor și colaborator la mai mult de 40 de cărți pentru cititori de toate vârstele. A scris și a editat mii de articole și a intervievat sute de oameni uimitori din toate categoriile sociale, precum și actori ca Sylvester Stallone și Stephen Baldwin, regizoarea Catherine Hardwicke sau superstarul pop Nick Jonas. Michael Ross și familia lui locuiesc în St. Louis, Missouri.

Jim Karol este un mentalist talentat, dedicat în a-i ajuta pe ceilalți să-și îmbunătățească abilitățile cognitive și inteligența emoțională.

Dr. Neil E. Grunberg

Nu am mai întâlnit niciodată pe cineva ca Jim Karol. Am avut privilegiul să călătoresc cu Jim în jurul lumii, în încercarea de a ridica moralul trupelor militare, și am fost martor al memoriei și al abilităților lui mintale, care sunt din cu totul altă lume. Mă înclin în fața oricui își ia din timpul liber pentru a merge într-un turneu al United Service Organizations (USO), iar dintre ei se remarcă unii oameni cu adevărat deosebiți, care au un impact real pentru că pun foarte multă pasiune în ceea ce fac. Jim are această dăruire, atât pentru meseria lui, cât și față de trupele militare. Este ceva extraordinar. Un asemenea gest nu poate fi fabricat.

Robert Irvine

În noua și impresionanta lui carte, O memorie excepțională, Jim îți dezvăluie secretele despre care s-a demonstrat că îți stimulează memoria, buna dispoziție și relațiile. Sunt sigur că milioane de oameni se vor bucura de înțelepciunea lui.

Dr. Daniel G. Amen

Jim Karol este cel mai bun mentalist de pe planetă! Memoria și abilitățile lui mintale excepționale sunt dincolo de orice imaginație.

George Noory

O lectură indispensabilă pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească memoria și sănătatea psihică. În calitate de fondator al USA Memory Championship, declar că Jim Karol este Sfântul Graal pe care cercetătorii în neuroștiințe îl căutau în studiile despre puterea nelimitată a creierului uman!

Tony Dottino

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook O memorie excepțională - Descriere și informații

Atât tinerii, cât și adulții se confruntă uneori cu o stimă de sine scăzută, care atrage eșecul atât în plan profesional, cât și în relațiile cu ceilalți.


Jim Karol nu este străin de etichetele peiorative din anii de școală și nici de o carieră anostă și nesatisfăcătoare. Prin intermediul propriei povești de viață, Karol trasează un drum de urmat pentru fiecare cititor care are curajul să (re)dobândească controlul asupra propriei vieți. Cum face asta? Punându-și în funcțiune atât mușchii, cât și creierul, atât fizicul, cât și mintea.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Anastasia Ilie

Autor: Jim Karol, Michael Ross

Titlu original: Ultimate Memory Magic. The Transformative Program for Sharper Memory, Mental Clarity, and Greater Focus . . . at Any Age!

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1202-7