Leadership tăcut

Cum să câștigi inimile, mințile și meciurile

Descriere

Leadership tăcut te învață cum fii un lider fără să îți impui regulile cu asprime și îți amintește că empatia, răbdarea și comunicarea sunt calități primordiale în orice domeniu și că ar trebui să le stăpânim atât în viața de zi cu zi, cât și pe plan profesional.
arrow-left

Nu îl întrece nimeni pe acest manager internațional al situațiilor de criză când explică metoda prin care a colaborat cu superstarurile (Cristiano Ronaldo și Gareth Bale), cu președinții de club dificili (Silvio Berlusconi și Roman Abramovich) sau prin care a făcut față isteriei din mass-media.

– Simon Kuper, FINANCIAL TIMES

arrow-left

Cartea lui Ancelotti conține pagini întregi de indicii ale geniului său managerial, susținute de mărturiile lui Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, John Terry și mulți alții.

– Sport Magazine

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 296
Traducere: Alina Rudeanu
Autor: Carlo Ancelotti, Chris Brady, Mike Forde
Cod produs: 978-606-44-0589-0
Despre autor

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (n. 10 iunie 1959, la Reggiolo) este un fost jucător și antrenor de fotbal italian. A antrenat echipe precum Real Madrid și FC Bayern München. În prezent antrenează echipa engleză Everton FC.

Experiența lui Carlo Ancelotti, de jucător și de manager cu nenumărate trofee la activ, constituie o sursă permanentă de inspirație, căci este cunoscu... >

Pachete

icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
159,00 lei