Leadership tăcut
-15%

Leadership tăcut

Cum să câștigi inimile, mințile și meciurile

Descriere

Leadership tăcut te învață cum fii un lider fără să îți impui regulile cu asprime și îți amintește că empatia, răbdarea și comunicarea sunt calități primordiale în orice domeniu și că ar trebui să le stăpânim atât în viața de zi cu zi, cât și pe plan profesional.
arrow-left

Nu îl întrece nimeni pe acest manager internațional al situațiilor de criză când explică metoda prin care a colaborat cu superstarurile (Cristiano Ronaldo și Gareth Bale), cu președinții de club dificili (Silvio Berlusconi și Roman Abramovich) sau prin care a făcut față isteriei din mass-media.

– Simon Kuper, FINANCIAL TIMES

arrow-left

Ceea ce învățăm de la Carlo Ancelotti este să promovăm „metoda tăcută“ când ne aflăm la conducere – cu un stil relaxat, empatic și centrat pe ideea că jucătorii ating performanța când se simt confortabil, nu când se află sub presiune.

– Financial Times

arrow-left

Ancelotti este cel mai mare manager din Europa.

– The Telegraph

arrow-left

Ancelotti se remarcă în haoticul peisaj cotidian ca un filozof deschis la minte. Care este abordarea lui? Să-i protejeze pe jucători, să creeze o rețea de relații și să stea la masă cu oamenii pe care îi consideră o familie.

– Schools Weel Reviews

arrow-left

Cartea lui Ancelotti conține pagini întregi de indicii ale geniului său managerial, susținute de mărturiile lui Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, John Terry și mulți alții.

– Sport Magazine

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 296
Traducere: Alina Rudeanu
Autor: Carlo Ancelotti, Chris Brady, Mike Forde
Cod produs: 978-606-44-0589-0
Despre autor

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (n. 10 iunie 1959, la Reggiolo) este un fost jucător și antrenor de fotbal italian. A antrenat echipe precum Real Madrid și FC Bayern München. În prezent antrenează echipa engleză Everton FC.

Experiența lui Carlo Ancelotti, de jucător și de manager cu nenumărate trofee la activ, constituie o sursă permanentă de inspirație, căci este cunoscu... >

Cărți din aceleași colecții

Eu și comunismul
icon-favorite
-10%
40,00 lei
Joseph Hadad. Omul
icon-favorite
-10%
45,00 lei
Dimitrie Cantemir
icon-favorite
-10%
Copilul invizibil
icon-favorite
-10%

Pachete

icon-favorite
144,49 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
618,00 lei
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP

237,64 lei
icon-favorite

Pachet

Mihai I

56,84 lei
icon-favorite
291,00 lei