Bine ai venit!
|
| |
Ligia Pop - Jurnalul unei mame - Curtea Veche Publishing
-10%

Jurnalul unei mame

Ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani
76,50 lei 85,00 lei
Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță, volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a unui copilaș împlinit.
A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima – iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ,
în căminul tău vor domni echilibrul, bunăstarea și armonia sufletească.

Ligia Pop este liderul documentat în materie de alimentație sănătoasă și raw food din România. Fiind mereu preocupată de o viață sănătoasă și nutriție, pe parcusul a 15 ani a aprofundat acest subiect prin studierea informațiilor oferite de personalități internaționale, profesori, doctori și academicieni în domeniu.

Începand din anul 2008 și-a urmat chemarea și s-a reprofilat pe promovarea intensă a unui stil de viață sănătos, devenind raw food chef și urmând mai intens specializarea în nutriție. Din anul 2009, a promovat acest stil de viață prin publicarea de articole, prin apariții in mass-media, prin prezentări de sănătate și participarea la evenimente naționale.

A publicat șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi pentru părinți și copii sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, precum și cartea de față, ajunsă acum la a doua ediție. La acestea se adaugă o metodă de pian, Pași în lumea muzicii.

Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Expo, evenimente ce promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.

Jurnalul unei mame - Descriere și informații

Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile, plus cartea de față.


Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Conference, evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com


Anul apariției: 2017

Format: 18.6 x 24.4 cm

Număr pagini: 384

Autor: Ligia Pop

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-977-4