Bine ai venit!
|
| |
Courtney Geter - Ebook Introvertitul la întâlnire - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Introvertitul la întâlnire

Un ghid practic
Fii tu însuți și bucură-te de iubire și de relații sănătoase!

COURTNEY GETER este terapeută de cuplu și familie, având și o specializare în terapia sexuală. Și‑a luat licența în domeniul dezvoltării copilului și familiei la University of Georgia și a absolvit un master de terapie de cuplu și familie la Drexel University. Formarea în terapia sexuală a urmat‑o la American Association of Sexuality Educators, Counselors, and Therapists. Este fondatoarea organizației Atlanta Therapeutic Collective, un grup de practicieni care oferă servicii de terapie sexuală și consiliere relațională. A înființat și Papaya Parties, care organizează seminare și diverse alte evenimente pe tema sexualității. Este membră a American Association for Marriage and Family Therapy și a LGBTQ Therapist Resource. Este creatoarea și producătoarea podcastului Let’s Talk Sex, prin intermediul căruia abordează subiecte interesante legate de sexualitate. Informații despre activitatea ei se găsesc pe site‑urile SexAndRelationshipTherapist.com și AtlantaTherapeuticCollective.com și pe Instagram @SexTherapistAtl.

Dacă ești introvertit și simți că doar alții au succes la întâlnirile romantice, atunci această carte este exact ce căutai. Indiferent de obstacolele cu care te confrunți în viața amoroasă, vei înțelege că nu ești singur și că există modalități de a le depăși. Courtney Geter îți arată cum.

Gordon Shippey

După ce vor termina de citit acest volum, introvertiții se vor bucura de cine la lumina lumânărilor și de plimbări lungi pe plajă alături de partenerii lor. Ghidul captivant al lui Geter este plin de informații utile care-i vor ajuta să fie ei înșiși chiar și în timpul celei mai introvertite întâlniri romantice.

Kristen Lilla

Există speranță pentru toți introvertiții singuri aflați în căutarea iubirii. Pentru a o găsi și pentru a-și descoperi sufletul pereche, trebuie să abordeze problema dintr-o perspectivă nouă. Strategiile unei experte în relații îi vor susține în timpul explorării acestei lumi uneori înspăimântătoare a întâlnirilor romantice, fără să fie nevoiți să-și ascundă adevărata personalitate.

Lindsay Tigar

Pentru introvertiții care încearcă să supraviețuiască într-o lume extrovertită.

Jennifer Del Russo

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Introvertitul la întâlnire - Descriere și informații

Poate crezi că doar personalitățile extrovertite au succes în căutarea unui partener. Nimic mai fals: dacă ești introvertit nu înseamnă că nu poți avea o relație romantică. Trebuie doar să înveți să-ți folosești calitățile în avantajul tău.

Vei descoperi în această carte metode care te vor ajuta să îți cunoști și să îți valorifici resursele, pentru a crea legături romantice armonioase.

Ce este introversiunea?

Vei afla care sunt trăsăturile introvertitului și ce puncte forte are. Vei înțelege de ce se confruntă cu anumite probleme și vei ști cum să combați prejudecățile legate de acest tip de personalitate.

Studii de caz

Scenariile prezentate îți vor demonstra că este posibil să-ți folosești calitățile de introvertit pentru a te descurca în diverse situații sociale.

Strategii pentru succes

Cartea conține tehnici de comunicare și de conectare în cuplu, de la sugestii despre locurile în care să-ți dai întâlnire cu cineva până la exemple de conversații. Sfaturile sunt utile și pentru interacțiunile online.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Maria-Cristina Drăgulin

Autor: Courtney Geter

Titlu original: The Introvert’s Guide to Dating. How to Leverage Your Unique Strenghts to Connect and Find Love

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1538-7