Bine ai venit!
|
| |
A.J. Bond - Carte dezvoltare personală-Inconfortabil - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Inconfortabil

Ce este rușinea și cum putem scăpa de ea
48,30 lei 69,00 lei
Ce este rușinea, de ce o simțim și cum o putem gestiona? Dacă la primele două întrebări știm cu toții răspunsul, a treia ne pune serioase probleme. Ei bine, cum scăpăm de rușine? Cum trecem peste momentele îngrozitoare de jenă, astfel încât să ne simțim bine și să fim noi înșine?

A.J. BOND locuiește în Toronto și este scriitor, regizor de film și educator al rușinii. Fiind homosexual și având o carieră în actorie încă din copilărie, A.J. nu este deloc străin de rușine. După ce cu câțiva ani în urmă, în timpul terapiei, a trecut printr-o „revelație a rușinii“ care i-a schimbat viața, A.J. s-a dedicat educării celor din jur cu privire la această „emoție dominantă“. A ținut numeroase cursuri de educație a rușinii și ședințe individuale de mentorat. Din partea Center for Healing Shame din Berkeley a obținut certificatul de specialist în vindecarea rușinii și în Comunicare nonviolentă și Relaționare autentică. De asemenea, este gazdă a podcastului Discomfortable, unde explorează rușinea și alte emoții dificile.

Accesează discomfortable.net pentru a lua legătura cu A.J. Bond.

Inconfortabil îmbină cercetările actuale despre rușine cu dezvăluiri tandre și amuzante. Rezultatul? Un ghid riguros, dar abordabil, pentru o viață trăită din plin.

Foreword Reviews

O lectură captivantă și incitantă pentru oricine se luptă cu urmările rușinii cronice.

Dr. Douglas Tataryn

A fi capabil să îți gestionezi rușinea este o superputere. Recomand această carte oricui vrea să se simtă mai curajos, cu adevărat liber și stăpân pe propria viață.

Liv Larsson

Bond, regizor și „autoproclamat educator al rușinii”, susține că putem folosi rușinea mai degrabă conștient decât ca reacție viscerală. El spune că, în loc să punem accentul pe complexele de inferioritate și pe tendința de a le face altora pe plac, am putea să înțelegem mai bine rolul rușinii aplecându-ne asupra unor probleme psihologice elementare, precum trauma și dependența.

Publishers Weekly

Bond își descrie cu pricepere călătoria de dezvoltare personală și descoperire a sinelui, clarificând universala experiență a rușinii drept „kriptonită emoțională“.

Sheila Rubin și Bret Lyon

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Inconfortabil - Descriere și informații

A.J. Bond ne vorbește din proprie experiență despre drumul pe care l-am putea parcurge alături de rușine fără să o lăsăm să ne domine, să ne închidă în prejudecăți sau să ne mintă că nu suntem integri ori demni de iubire și prețuire.

Cu umor, căldură și exemple personale, Bond ne îndrumă pe drumul de la „Mai bine mor decât să fiu gay“ la asumare și acceptare. Fără să ne judece, ci învățându-ne să ne detașăm și îndemnându-ne la tot pasul să acceptăm ajutorul specializat atunci când avem nevoie.

Anul apariției: 2023

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 384

Traducere: Alina Iacob

Autor: A.J. Bond

Titlu original: Discomfortable. What is Shame and How Can We Break Its Hold

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1422-9