Bine ai venit!
|
| |
Găina care a adus pe lume o văcuță
-25%
Hardcover

Găina care a adus pe lume o văcuță

22,50 lei 30,00 lei
Totul pare în regulă când trei puiuţi galbeni ies la lumină din ouăle Doamnei Găină. Dar când ultimul ou se sparge şi dezvăluie ceva diferit, întregul hambar este marcat de un haos total, căci începe un joc plin de imaginaţie!
Nr. pagini: 36 Format: 20.5 x 20.5 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Povești , Cu ritm și rimă Imprint: Descriptoare: , , ,

Adam Bestwick

Director de creație. Designer. Un fin amator de branding, fotografie, tipografie și alte creații vizuale. Autor premiat de cărți pentru copii.

„Ce‑i în oul Doamnei Găină?“ s‑au întrebat toate animalele din fermă!

Totul pare în regulă când trei puiuţi galbeni ies la lumină din ouăle Doamnei Găină. Dar când ultimul ou se sparge şi dezvăluie ceva diferit, întregul hambar este marcat de un haos total, căci începe un joc plin de imaginaţie! Alăturaţi‑vă Porcului, Câinelui, Iepurelui, Cocoşului, Domnului Taur, Pisicii, Doamnei Oaie, Caprei, Raţei şi Domnului Cal într‑o poveste nebună a încercării de a afla răspunsul la marea întrebare din hambar – poate oare Doamna Găină să aducă pe lume o văcuţă?

Anul apariției: 2019

Format: 20.5 x 20.5 cm

Număr pagini: 36

Copertă: cartonată

Ilustrații: Claire Evans

Traducere: Florentina Tomescu

Autor: Adam Bestwick

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0163-2