Bine ai venit!
|
| |
Sandra Gătejeanu-Gheorghe - Eticheta regală - Curtea Veche Publishing
-10%
Hardcover

Eticheta regală

39,01 lei 43,34 lei
Volumul de faţă nu este un manual de stil. El este un fel discret de a ne pune oglinda în faţă.

Sandra Gătejeanu-Gheorghe (n. iunie 1986) a terminat studii de drept și științe politice. La 22 de ani a devenit șefa Protocolului Casei Regale a României, timp în care s-a ocupat, în proximitatea Regelui Mihai și a Familiei Regale, de toate marile evenimente care au implicat ceremonii oficiale, de la întoarcerea Regelui Mihai la Palatul Peleș (pentru prima dată după 1947), până la nunta de diamant a Majestăților Lor și funeraliile Reginei Ana și ale Regelui Mihai. În prezent lucrează în corpul diplomatic al României.

Eticheta regală - Descriere și informații

Niciunul dintre noi nu se naşte cu eticheta în sânge. Nu este o rușine ori o crimă faptul că greşim în comportamentul faţă de noi înşine, faţă de ai noştri sau faţă de societate. Ruşine este să nu deschizi paginile unei astfel de cărţi şi să te încăpăţânezi să crezi, în ciuda evidenţei, că ai dreptate, refuzând să devii mai bun.

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României.

Este esenţial să înţelegem că eticheta nu e un concept perimat sau demodat şi că protocolul, ceremonialul, precăderea nu pot fi ignorate sub pretextul că în secolul XXI nu au ce căuta reglementări „restrictive“, cum sunt cele cerute de protocol. Eticheta este flexibilă şi evoluează constant în raport cu transformările sociale şi politice. Ceea ce contează este să înţelegem că re-spectarea regulilor protocolare reprezintă oricând o condiţie pentru reuşita evenimentelor private sau a celor oficiale.

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Anul apariției: 2014

Format: 21.5 x 21.5 cm

Număr pagini: 192

Copertă: cartonată

Autor: Sandra Gătejeanu Gheorghe

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-588-742-8