Bine ai venit!
|
| |
Sandra Gătejeanu-Gheorghe - Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare

36,84 lei 43,34 lei
O carte-album ce prezintă destinul în imagini, de la naştere până în zilele noastre, al primei femei care va moşteni Coroana României.

Sandra Gătejeanu-Gheorghe (n. iunie 1986) a terminat studii de drept și științe politice. La 22 de ani a devenit șefa Protocolului Casei Regale a României, timp în care s-a ocupat, în proximitatea Regelui Mihai și a Familiei Regale, de toate marile evenimente care au implicat ceremonii oficiale, de la întoarcerea Regelui Mihai la Palatul Peleș (pentru prima dată după 1947), până la nunta de diamant a Majestăților Lor și funeraliile Reginei Ana și ale Regelui Mihai. În prezent lucrează în corpul diplomatic al României.

Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare - Descriere și informații

Pornind de la amintirile Alteţei Sale Regale şi apelând la documente, fotografii, obiecte personale, dar şi lucruri ce fac parte din Colecţia Regală, unele dintre ele prezentate aici în premieră, autoarea Sandra Gătejeanu Gheorghe ne vorbeşte despre copilăria şi adolescenţa Principesei Moştenitoare, despre studiile şi experienţa comunitară, despre viaţa de familie, interesele şi activităţile întreprinse de Principesa Margareta în folosul României.


Sandra Gătejeanu Gheorghe este directorul de protocol al Casei Regale a României, coordonând, în ultimii cinci ani, vizitele oficiale ale Familiei Regale a României în străinătate, dar şi călătoriile regale efectuate în România de membrii Familiilor Regale străine, păstrând legătura cu Casele Regale ale lumii, organizând evenimentele Familiei Regale şi gestionând relaţiile cu misiunile diplomatice acreditate la Bucureşti, dar şi cu misiunile României din străinătate.


Anul apariției: 2013

Format: 22 x 22 cm

Număr pagini: 230

Copertă: cartonată

Autor: Sandra Gătejeanu Gheorghe

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-588-607-0