Telefon Curtea Veche

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Margareta. Three decades of the Crown: 1990-2020

100,00 lei

Fără TVA: 95,24 lei

-..

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Margareta. Trei decenii ale Coroanei: 1990-2020

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

Volumul de față prezintă viața și activitatea Custodelui Coroanei române din anul 1990, când acesta pune pentru prima dată piciorul pe pământ românesc, până la sfârșitul anului 2019. Cuvântul înainte, intitulat „30 de fapte în 30 de ani” și semnat de Principele Radu, este un rezumat al celor mai imp..

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Pachet Sandra Gătejeanu Gheorghe

218,95 lei

Fără TVA: 208,52 lei

Pachetul contine titlurile: Margareta.Portretul Reginei, Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal, Eticheta regală si Monarhiile secolului XXI...

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Margareta. Portretul Reginei

60,00 lei

Fără TVA: 57,14 lei

Sandra Gătejeanu–Gheorghe este directorul de protocol al Casei Regale a României. În ultimii zece ani, a coordonat vizitele oficiale ale Familiei Regale a României în străinătate şi călătoriile regale efectuate în România de membrii Familiilor Regale străine. În această perioadă, a asigurat legătura..

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal

67,43 lei

Fără TVA: 64,22 lei

Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, şi a Naţiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate ş..

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Eticheta regală

43,34 lei

Fără TVA: 41,28 lei

Volumul de faţă nu este un manual de stil. El este un fel discret de a ne pune oglinda în faţă. Niciunul dintre noi nu se naşte cu eticheta în sânge. Nu este o rușine ori o crimă faptul că greşim în comportamentul faţă de noi înşine, faţă de ai noştri sau faţă de societate. Ruşine este să nu deschiz..

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare

43,34 lei

Fără TVA: 41,28 lei

O carte-album ce prezintă destinul în imagini, de la naştere până în zilele noastre, al primei femei care va moşteni Coroana României.Pornind de la amintirile Alteţei Sale Regale şi apelând la documente, fotografii, obiecte personale, dar şi lucruri ce fac parte din Colecţia Regală, unele dintre ele..

Sandra Gătejeanu Gheorghe

Monarhiile secolului XXI

48,16 lei

Fără TVA: 45,87 lei

…răspunsul la întrebarea dacă monarhia mai este adaptată mileniului al III-lea se află în inimile fiecăruia. […] Oricare ar fi neajunsurile hazardului, în trunchiul acestei forme de guvernare se află acumulată experienţa si simbolismul a mii de ani şi, mai mult, un reper social necesar astăzi. Într-..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)