Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare

Idei simple pentru prezentări de succes

Descriere

Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare explică felul în care vă puteţi dezvolta abilitatea de a-i face pe alţii interesaţi de ideile voastre. Pe lângă informaţiile practice legate de dezvoltarea unor abilităţi excelente de prezentare, volumul îi motivează pe cititori să îşi aprofundeze cunoaşterea propriei persoane. Cartea promovează deprinderi de planificare, pregătire, exersare şi proiecţie, informaţiile fiind însoţite de glume şi exerciţii.
arrow-left

Roz este un orator desăvârşit, iar prezentările sale sunt un exemplu de profesionalism

– Jill Sweetman

arrow-left

Abilitatea de a susţine prezentări de succes este esenţială. Indiferent de domeniul în care activaţi sau cât de bine vă faceţi datoria, dacă nu vă remarcaţi într-un grup de persoane şi nu îi convingeţi să privească lucrurile din punctul vostru de vedere, ideile în care credeţi pier.

– Roz Townsend

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 120
Ediția: a II-a
Traducere: Marius Chitoşcă
Autor: Roz Townsend
Cod produs: 978-606-44-0203-5
Despre autor

Roz Townsend

Roz Townsend este specialistă în comunicare cu o experiență îndelungatã în vorbirea în public, foarte cunoscutã în Statele Unite ale Americii. Mediatoare, formatoare cu pro­grame extrem de apreciate în corporații de talie mondială și autoare de succes, Roz este și o prezență constantă la emi­siunile de radio care au ca subiect dezvoltarea personală.

Semnează numeroase cărți, dintre care z... >

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
257,00 lei