Bine ai venit!
|
| |

Detectivii de dinozauri în pădurea Amazoniană

Prima carte
36,00 lei
Matt Sharp are un talent ascuns: dacă atinge ouă de dinozaur, călătorește înapoi în timp, în lumea preistorică.
Nr. pagini: 80 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Aventură, Aventură Imprint: Serie: Descriptoare: , , ,

Stephanie Baudet

Stephanie s-a născut în Anglia, a emigrat în Australia - și mai târziu în Noua Zeelandă - împreună cu familia ei, unde s-a specializa ca asistent medical. Prima sa carte pentru copii, Avalanche, a fost publicată în anii 1980. De atunci, a publicat în jur de cincizeci de cărți pentru copii și un roman istoric pentru adulți. A ținut cursuri de scriere creativă și de editare de text pentru mai mult de 15 ani. 

Vârstă recomandată: 8-12 ani

Matt este extraordinar de norocos, pentru că își dorește să ajungă paleontolog, la fel ca tatăl său. Acum, că a împlinit 12 ani, își poate însoți părintele în incitanta căutare a ouălor de dinozaur prin Pădurea Amazoniană.

Partea neplăcută pentru Matt este că sunt însoțiți de Jo, verișoara sa enervantă, în vârstă de 11 ani. Mai rău, se pare că rivalul tatălui său îi urmărește!

Cine va câștiga cursa și va găsi primul fosilele? Alăturați-vă lui Matt și familiei lui în această captivantă aventură de-a lungul Amazonului.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 80

Ilustrații: Illary Casasanta

Traducere: Ludovic Stefan Skultety

Autor: Stephanie Baudet

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0194-6