Cum să vorbim în public
-15%

Cum să vorbim în public

star-icon

Bestseller internațional

Descriere

O introducere în arta discursului public, scrisă de maestrul prin excelență al oratoriei, Dale Carnegie, cartea conține o bogăție de informații și de sugestii despre cum să găsim tonul și mijloacele potrivite pentru a ține un discurs desăvârșit.
arrow-left

Cum să vorbim în public este cea mai bine vândută carte din toate timpurile pe această temă. Lucru care se datorează, fără îndoială, faptului că Dale Carnegie are o capacitate neîntrecută de a te motiva și excelează ca orator. Cărțile și cursurile lui se numără încă printre cele mai bine vândute lucrări din domeniul dezvoltării personale.

– Booktopia

arrow-left

Așa cum am descoperit în Secretele succesului, volumul scris de același autor, și în Cum să vorbim în public ni se spune că nimic nu este gratis. Putem să devenim buni oratori doar dacă ne dorim cu adevărat acest lucru, dacă suntem dispuși să depunem efort și dacă exersăm fără încetare.

– Booknation

arrow-left

Această lucrare este o introducere în arta discursului public, scrisă de maestrul prin excelență al oratoriei, Dale Carnegie. Cartea conține o nemărginită bogăție de informații și sugestii despre cum să găsim tonul și mijloacele potrivite pentru a ține un discurs după toate regulile artei. Este o operă fascinantă, recomandată tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească tehnicile de oratorie.

– Barnes & Noble

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 14.5 x 20.5 cm
Număr pagini: 272
Ediția: a III-a
Traducere: Irina-Margareta Nistor
Autor: Dale Carnegie
Cod produs: 978-606-44-0054-3
Despre autor

Dale Carnegie

Dale Carnegie (24 noiembrie 1888), pe numele lui real Dale Carnagey, s‑a născut într‑o familie săracă de fermieri americani. După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără prea mare succes. În 1912 a fost angajat de Young Men's Christian Association să predea cursuri pentru adulţi şi... >

Cărți din aceleași domenii

Realizarea țelurilor
icon-favorite
-15%
40,00 lei
Mojo
icon-favorite
-35%
34,00 lei
Secretul bogățiilor
icon-favorite
-15%
40,00 lei
Pregătit pentru succes
icon-favorite
-15%
45,00 lei
Cinci stele
icon-favorite
-15%
55,00 lei
Mindset
icon-favorite
-15%
47,00 lei
Inteligența emoțională
icon-favorite
-15%

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
215,00 lei