Bine ai venit!
|
| |
Adrian Barbu, Alexandra Abagiu - Aventurile lui Fram, ursul polar. Cartea I - Curtea Veche Publishing
-15%

Aventurile lui Fram, ursul polar. Cartea I

46,75 lei 55,00 lei
Porniți la drum plini de veselie, pe urmele lui Fram, într-o călătorie minunată de la Polul Nord până în lumea oamenilor, ba chiar până la capătul lumii.

Adrian Barbu este directorul artistic şi autorul adaptării romanului Fram, ursul polar. Este profesor de franceză, ilustrator de carte si benzi desenate, scriitor, traducător, cofondator și coordonator al Comics Club Cluj, muzician, membru al trupei de muzică irlandeză Shamrock, animator și educator în cadrul unei serii de ateliere voluntare de jonglerie, face-painting și alte activități creative pentru copii.

Alexandra Abagiu este o artistă română absolventă a secției Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Înainte să devină ilustratoarea lui Fram, avea senzația că gheparzii și dinozaurii sunt animalele cu care se împacă cel mai bine pe hârtie. Dar, într-o bună zi, ilustratorii din birourile Deveo Studio au schițat modul în care își imaginau că ar trebui să arate cel mai simpatic urs polar din lume. S-a decis în unanimitate că stilul ei este cel care i se potrivește ca un fular lui Fram.  

Aventurile lui Fram, ursul polar. Cartea I - Descriere și informații

E curajos, e năzdrăvan, e talentat, e prietenos și se dovedește întotdeauna de ajutor la greu - el este faimosul ursuleț polar FRAM, prietenul copiilor și al tuturor viețuitoarelor de pe Pământ! Explorați alături de el ținuturi magice, faceți cunoștință cu tot felul de ființe drăgălașe sau ciudate, distrați-vă la spectacole de circ extraordinare, plimbați-vă pe mările înghețate ale planetei noastre. Vă va amuza să urmăriți peripețiile acestui ursuleț poznaș, iar succesele lui vă văr umple de bucurie. Și țineți minte, dragi copii, ce vă îndeamnă Fram: oriunde veți merge, fiți siguri că toate drumurile voastre duc mereu ÎNAINTE!

Anul apariției: 2021

Format: 17.0 x 22.0 cm

Număr pagini: 240

Copertă: Softcover

Ediția: a II-a

Ilustrații: Alexandra Abagiu

Autor: Adrian Barbu

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0814-3