Bine ai venit!
|
| |

Abonamentul Matca

120,00 lei
Cititorii fideli Matca pot opta pentru achiziționarea unui abonament anual numai bun pentru cei nerăbdători, care vor să pună mâna primii pe noul număr. În plus, printre beneficiile de abonat se mai numără transportul gratuit al revistei și niște goodies cu care să te lauzi la muncă.
Categorii: Noutăți, Abonamente

Matca e un espresso literar și artistic: concentrată, revigorantă, versatilă și cu note surprinzătoare, care se dezvăluie pe măsură ce o savurezi.

Matca e o revistă culturală proaspătă și temerară. Amfitrioană a dialogurilor intelectuale vii, purtate cu naturalețe, fler și atenție față de cititor, ea se situează echilibrat pe linia bunului-simț: punem întrebări cu sinceră curiozitate și încercăm să răspundem cu bună-credință. Ne lăsăm provocați de dileme și aspirăm spre claritate în reflecție. Credem că „interesant“ poate fi un cuvânt cu miez și ne propunem ca la fel să fie și conținutul pe care îl pregătim:

• articole despre literatură, arte plastice, teatru, film, muzică

• anchete și analize despre inițiative culturale

• reportaje despre festivaluri, târguri de carte, concerte

• interviuri cu scriitori, regizori, muzicieni, artiști

• schițe, nuvele, poeme, portrete, ilustrații

Vei găsi în Matca rubrici ținute de scriitori contemporani talentați și dornici de dialog, precum și fotografii care te invită să participi la interpretare, să devii co-creator de sens. Căci cultura începe acolo unde ni se întâlnesc privirile.

Matca apare online și, din trei în trei luni, în variantă print.

matcaliterara.ro

Abonamentul Matca - Descriere și informații

Abonamentul acoperă patru ediții ale revistei lansate de la momentul abonării. De exemplu, dacă te abonezi până la finalul lunii mai 2024, primești edițiile 5, 6, 7 și 8, dacă te abonezi în iunie 2024, după lansarea numărului 5, primești edițiile 6, 7, 8 și 9. Simplu, nu? Toate livrate gratuit la ușa ta! Mai mult, în semn de mulțumire și recunoștință pentru susținerea continuă, toți noii abonați vor primi cadou de la noi o traistă de dimensiuni ideale pentru a scoate revista la plimbare și o cană Matca perfectă pentru cafelele din diminețile contemplative.

Cărți de același autor