Bine ai venit!
|
| |
Derren Brown - Ebook Trucuri ale minții - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Trucuri ale minții

Ce este real și ce e doar iluzie? Care este granița dintre realitate și închipuire?

O vorbă înțeleaptă spune să crezi doar ceea ce vezi. Dar ce ți se înfățișează înaintea ochilor este, de multe ori, doar ceea ce crezi că vezi.

Derren Brown (născut în Anglia, în 1971) este magician, iluzionist, pictor și caricaturist, dar și gazda unor spectacole de televiziune ce combină magia, sugestia hipnotică și psihologia, el fiind capabil să anticipeze și să influențeze subtil gândurile oamenilor, să le manipuleze deciziile și să le citească limbajul corporal. Brown este autorul a patru cărți ce au ca subiect magia: Absolute Magic, Pure Effect, Tricks of the Mind și Confessions of a Conjuror, o a patra fiind în stadiul de proiect. Primele două sunt destinate exclusiv practicanților de magie și mentalism, în timp ce următoarele două se adresează publicului larg.

Divulgă atât de multe dintre secretele artei sale… Sunt atâtea revelații, atâtea lucruri incitante de pus în practică.

Psychologies

Dacă vezi pe cineva citind această carte, ocolește-l cu grijă.

The Guardian

Trucuri ale minții ni-l dezvăluie pe Derren Brown ca pe un geniu manipulator, fără ca acesta să recurgă la fierturi magice sau duhuri ale lămpii.

New Statesman

Ebook Trucuri ale minții - Descriere și informații

Mintea omenească se poate lăsa păcălită de aparențe în situațiile cele mai banale. Nu este grav: trebuie doar să înveți să faci diferențele care contează.

În Trucuri ale minții, Derren Brown dezvăluie o parte dintre tehnicile pe care le utilizează în spectacolele sale de iluzionism și magie, precum și unele tehnici de hipnoză. Fascinantă și spirituală, cartea este un melanj de sfaturi și anecdote despre cât de ușor de păcălit sunt oamenii, dar și un ghid care îți arată cum să faci pasul decisiv de la a te lăsa înșelat până la a deveni un stăpân al iluziei.

Cui nu-i plac numerele de magie, acele spectacole care n-au concurență nici măcar în industria cinematografică 3D? Suntem, mai mult ca niciodată, asaltați de așa-zise miracole, fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate. Iar marea bătălie se dă la nivel psihologic. Derren Brown, în calitate de supererou care ne ghidează printre capcanele iluziei, demontează mituri și ne revelează modalități prin care putem lăsa celor apropiați o impresie de neuitat. Complicatele mecanisme ale percepției, memoriei și iluziei sunt redate simplu și accesibil.

Anul apariției: 2018

Narator Audiobook: Șerban Chițu

Format: Ebook și Audiobook

Traducere: Carmen Ştefania Neacşu

Autor: Derren Brown

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1517-2, 978-606-44-0520-3

Cărți de același autor
Ebook Trucuri ale minții - Cărți asemănătoare

40,60 lei

58,00 lei