Bine ai venit!
|
| |
Răzvan Năstase, Yanna Zosmer - The Man with Three Minds and Other Meaningful Tales - Curtea Veche Publishing
-15%

The Man with Three Minds and Other Meaningful Tales

Romanian tales retold
41,65 lei 49,00 lei
Children and adults alike will discover the magical world of Romanian folk tales.

They have been retold by Răzvan Năstase, who kept their weaving as magical as the original writers and folklorists intended.

Răzvan Năstase (n. 1984) este absolvent al Facultății de Litere a Universității din București, Secția română-engleză, și deține o diplomă de master în teoria și practica editării. A debutat în 2005 cu volumul de poezie Joc și așteptare și a fost prezent în antologia 1984 — Ultima generație a comunismului românesc, coordonată de Ion Manolescu.

A tradus peste 20 de cărți din engleză, ­dintre care unele au apărut la Curtea Veche Publishing, în colecțiile de literatură dedicate copiilor. Din 2006 semnează cronică de carte în revistele România literară, Contrafort, Noua Literatură, Observator cultural, Dilema Veche și articole de turism și călătorie în Adevărul. Este fondatorul blogului www.calatoriile-jupanului.ro.

Yanna Zosmer se joacă dintotdeauna cu culorile. În prezent, ilustrează cărți pentru copii și coperte, îmbinând astfel dragostea pentru cărți cu cea pentru desen.

The Man with Three Minds and Other Meaningful Tales - Descriere și informații

Răzvan Năstase is himself a writer in love with children’s literature and, by retelling, abridging and adapting them, he made sure they will be read. They are as enchanting and captivating as they were a hundred, maybe a thousand years ago.

With her beautiful drawings, Yanna Zosmer brings to life old characters for a new generation.

Anul apariției: 2019

Format: 19.0 x 23.5 cm

Număr pagini: 132

Ilustrații: Yanna Zosmer

Traducere: Jean Harris

Autor: Răzvan Năstase

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0245-5