Bine ai venit!
|
| |
Randy Gage - Riscant acum înseamnă sigur - Curtea Veche Publishing
-15%

Riscant acum înseamnă sigur

19,55 lei 23,00 lei
Gândind convenţional, te îndrepţi către eşec, gândind critic şi în răspăr cu percepţia comună, te vei îmbogăţi. Randy Gage îşi provoacă cititorii să-şi privească altfel afacerea şi viaţa. Acolo unde alţii văd numai provocări, el discerne, şi-i învaţă şi pe ceilalţi să vadă, oportunităţile ascunse.
Nr. pagini: 144 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini

Randy Gage (n. 1959) este un caz clasic-american de cum poţi să ajungi dintr-un zdrenţăros un bogătaş. După ce a renunţat la liceu şi s-a trezit după gratii, după ce a scăpat de câteva dependenţe, a fost împuşcat şi i-a zburat falimentul pe la ureche, Randy a reuşit să ajungă multi-milionar. Astăzi, este considerat unul dintre specialiştii proeminenţi în materie de prosperitate şi reuşită în viaţă. El foloseşte lecţiile învăţate din propriile adversităţi, pe care soarta i le-a scos în cale, pentru a-i ajuta pe oamenii din lumea întreagă — şi firmele lor — să creeze avuţie şi să prospere. Acolo unde alţii văd numai provocări, el discerne, şi-i învaţă şi pe ceilalţi să vadă, oportunităţile ascunse.


Peste douăzeci de ani ne vom întreba: de unde o fi ştiut Gage că lucrurile se vor întâmpla aşa?

RICHARD FENTON

Această carte provocatoare ne poartă dincolo de modelele şi strategiile tradiţionale.

CHRIS WIDENER

Un viitor palpitant, dacă luăm în serios avertismentele lui Gage, şi terifiant, dacă le ignorăm.

KYLE MAYNARD

Riscant acum înseamnă sigur - Descriere și informații

De la maimuţele antrenate să muncească în locul oamenilor şi de la proprietăţile imobiliare subacvatice până la mineritul pe asteroizi, de la sexul în realitatea virtuală până la spaţiile holografice, iată câteva incursiuni fascinante într-un viitor pentru care şi oamenii, şi firmele trebuie să fie pregătiţi. Gândind convenţional, te îndrepţi către eşec, gândind critic şi în răspăr cu percepţia comună, te vei îmbogăţi.

Randy Gage îşi provoacă cititorii să-şi privească altfel afacerea şi viaţa. Autor a zece cărţi, a ţinut conferinţe în zeci de ţări, adunând peste două milioane de ascultători şi intrând astfel în galeria de celebrităţi a conferenţiarilor. Dacă nu bântuie pe podiumuri sau nu stă încuiat în mansarda lui de autor inspirat, atunci joacă softball undeva prin lume.

Randy Gage (n. 1959) este un caz clasic-american de cum poţi să ajungi dintr-un zdrenţăros un bogătaş. După ce a renunţat la liceu şi s-a trezit după gratii, după ce a scăpat de câteva dependenţe, a fost împuşcat şi i-a zburat falimentul pe la ureche, Randy a reuşit să ajungă multi-milionar. Astăzi, este considerat unul dintre specialiştii proeminenţi în materie de prosperitate şi reuşită în viaţă. El foloseşte lecţiile învăţate din propriile adversităţi, pe care soarta i le-a scos în cale, pentru a-i ajuta pe oamenii din lumea întreagă — şi firmele lor — să creeze avuţie şi să prospere. Acolo unde alţii văd numai provocări, el discerne, şi-i învaţă şi pe ceilalţi să vadă, oportunităţile ascunse.
Randy Gage a vorbit până acum în faţa unor audienţe însumând peste două milioane de persoane din 50 de ţări şi a publicat, în ultimele două decenii, zece cărţi, traduse în 25 de limbi.

Anul apariției: 2016

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 144

Traducere: Ana Georgeta Andreescu

Autor: Randy Gage

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-878-4