Bine ai venit!
|
| |
Autor

Arianna Huffington

Arianna Huffington - Carti

Arianna Huffington (născută Arianna Stassinopoulos, la 15 iulie 1950) este una dintre cele mai importante personalităţi media din lume. Născută la Atena, s‑a mutat în Marea Britanie la 16 ani şi a urmat Girton College, Cambridge, specializarea economie, devenind, cinci ani mai târziu, președinte al faimoasei societăți de dezbateri Cambridge Union. 

În 2005 a înfiinţat The Huffington Post, un blog şi site de ştiri care a reuşit să se impună rapid la nivel mondial. De altfel, în 2012, The Hufington Post a fost recompensat cu premiul Pulitzer pentru reportaj, iar în prezent, se numără printre cele mai accesate 50 de site‑uri din lume. În 2016 afacerea a fost cumpărată de AOL, iar Arianna Huffington a renunţat la funcţiile de preşedinte şi redactor‑şef pentru a se dedica lucrului la Thrive Global, care oferă consultanţă de specialitate în domeniul sănătăţii.

În 2009, Huffington a fost inclusă pe locul 12 în topul Forbes al celor mai influente femei din mass‑media, iar doi ani mai târziu a ajuns pe locul 52 în clasamentul celor mai puternice femei din lume. De asemenea, figurează în topul 100 al celor mai influente personalităţi media, întocmit de publicaţia britanică The Guardian.

Este autoarea a 15 cărţi, care acoperă teme dintre cele mai variate: artă, mitologie, politică, sănătate. Cel mai recent volum al său, Revoluția somnului. Cum să îți schimbi viața noapte de noapte, a ajuns, imediat după lansare, bestseller pe lista New York Times.