Povestea Castelului Săvârșin
-5%

Povestea Castelului Săvârșin

Descriere

O plimbare în cuvinte și imagini atât prin încăperile și parcul Castelului Săvârșin, cât și prin istoria de cinci secole a locului, cu Alteța Sa Regală Principele Radu al României drept ghid și povestitor.
arrow-left

Sper că românii își dau seama cât sunt de norocoși să aibă în generația prezentă a tradiției regale o atât de rară fuziune a Europei Occidentale cu cea Răsăriteană, a vechiului cu noul, a formalismului cu inteligența spontană. Discuțiile noastre au scos la lumină grija cuplului regal pentru trecutul națiunii și al continentului, combinată cu un umanism vizionar îndreptat către viitor.

– Roger Griffin

arrow-left

Despre Săvârșin, Regele a vorbit puțin, înainte de 2001. Ici și colo, în frânturi de conversații la Versoix, la prânz sau la cină, când Majestățile Lor și noi zăboveam o clipă mai mult în fața ceștilor goale de cafea, auzeam ceva […] despre gustul desăvârșit cu care mama Regelui a alcătuit fiecare dintre camerele casei, despre meciurile de tenis de pe terenul din parc […].

– A.S.R. Principele Radu

arrow-left

Crescută în exil, nu puteam spune niciunui loc „acasă“. Aceasta este definiţia pribegirii. Când am ajuns la Săvârșin, însă, am înţeles de îndată că sunt acasă.

– Majestatea Sa Margareta a României

Detalii

Anul apariției: 2021
Prefață: Majestatea Sa Margareta a României
Format: 23 x 28 cm
Număr pagini: 264
Copertă: cartonată
Fotograf: Regele Mihai I, Daniel Angelescu, Cristian Coposesc, Principesa Sofia a României
Autor: A.S.R. Principele Radu al României
Cod produs: 978-606-44-0846-4
Despre autor

A.S.R. Principele Radu

ASR Principele Radu s-a născut la 7 iunie 1960, la Iași, ca fiu al prof. dr. René Duda și al medicului Gabriela Constandache. S-a căsătorit cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, la 21 septembrie 1996 și a fost învestit cu titlul de Principe al României și Alteță Regală în anul 2005.

Este absolvent al Universității de Art... >

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
156,00 lei

Pachete in care este inclus