Pachet

Pachet Mental Health

Pachetul conține 5 titluri: Inteligența emoțională, Love warrior, Recuperare, Compasiunea și mintea umană și Psihologia minciunii

O provocare inedită și documentată științific de a contrabalansa potențialul întunericului din psihicul uman cu forța tămăduitoare a compasiunii, lansată de psihoterapeutul britanic Paul Gilbert, inițiatorul terapiei bazate pe compasiune.
Speranța de a vindeca răul uman
O carte tulburătoare, fascinantă, ce redeschide vechea discuţie despre esenţa răului uman.
Formidabila carte a lui Daniel Goleman a declanșat un efect de proporții în societatea occidentală: inteligența emoțională se studiază în centre ce cercetare, se predă în şcoli şi în universităţi, competenţele sale au devenit criterii de angajare sau de promovare în carieră, iar programele de educaţie pe baza sa au devenit punctul de plecare în politicile sociale de prevenire a îmbolnăvirilor sau criminalităţii.
Eliberează-te de dependențe
Dependențele sunt ca niște lanțuri cu care ne legăm de un sine străin ce ne parazitează. Cu timpul, acel sine preia controlul asupra noastră, distrugându‑ne.

Pentru a redeveni noi înșine, pentru a ne recupera adevăratul sine din ghearele monstrului care ne conduce e nevoie de un efort uriaș și, mai ales, de iubirea celorlalți.
Iubește și luptă
Love Warrior este o poveste superbă și inspirațională despre războinica din noi: puternică, curajoasă și gata să înfrunte orice suferință.

Pachet

Pachet Mental Health

Pachete

icon-favorite
80,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
93,00 lei