Bine ai venit!
|
| |
Diana Mandache - Mignon - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Mignon

Principesa României, Regina Iugoslaviei
59,50 lei 70,00 lei
Volumul spune povestea acestei Principese, ilustrând-o adeseori cu imagini inedite sau foarte rare, care ne-o înfățișează pe Mignon de la vârsta primei copilării până la perioada exilului în Anglia.

Diana Mandache este istoric și autor, a publicat mai multe volume din istoria regalității în România, Marea Britanie, Suedia, precum și articole în revistele Majesty și Royalty Digest Quarterly. A colaborat la realizarea mai multor emisiuni de televiziune și documentare. Este expert acreditat de Ministerul Culturii în istoria Casei Regale și a patrimoniului regal.

Mignon - Descriere și informații

Născută în 1900 la Gotha, Principesa Maria a României (Mignon) a avut o viață minată de dificultăți și încercări, pe care le-a înfruntat cu un curaj și o determinare princiare. Dincolo de informațiile despre viața publică a Principesei, devenită Regină a Iugoslaviei, cartea ne oferă o serie întreagă de detalii interesante despre rolul ei pe front, ca soră medicală, în timpul Primului Război Mondial, apoi despre viața ei de elevă în Anglia sau despre căsătoria ei fericită cu Regele Alexandru al Iugoslaviei.

Anul apariției: 2018

Format: 21.5 x 21.5 cm

Număr pagini: 276

Copertă: cartonată

Autor: Diana Mandache

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0103-8

Mignon - Cărți asemănătoare