Telefon Curtea Veche
Reducere!

Balcicul Reginei Maria

45,76 lei

48,16 lei

  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Număr pagini: 204
În această carte, istoricul Diana Mandache prezintă drumul Reginei Maria de la Eastwell şi Osborne, unde şi a petrecut copilăria şi adolescenţa, până la îndrăgita reşedinţă regală de pe Coasta de Argint.Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezintă centrul lumii, fiind casa în ca..
În această carte, istoricul Diana Mandache prezintă drumul Reginei Maria de la Eastwell şi Osborne, unde şi a petrecut copilăria şi adolescenţa, până la îndrăgita reşedinţă regală de pe Coasta de Argint.
Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezintă centrul lumii, fiind casa în care se reunesc personaje importante din viaţa Reginei şi din istoria regalităţii.
Destinul unui loc creat de suverana României Mari este urmărit îndeaproape de autoare şi într-o serie de imagini, inclusiv fotografii personale ale Reginei ataşate în jurnalul său. Toate reflectă dragostea acesteia pentru mare, flori şi artă, dezvăluindu-i cititorului un nou univers regal, metamorfozat astăzi într-un loc de pelerinaj, de căutare a magiei Reginei Maria şi de regăsire a unor valori spirituale.
General
Anul apariției 2014
Autor Diana Mandache
Număr pagini 204
Format 21,50 x 21,50 cm
Cod produs: 978-606-588-741-1

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.