Mic tratat de bunăstare

Descriere

Volumul Mic tratat de bunăstare este o reflectare asupra frământărilor existențiale ale omului modern, care caută o cale de ieșire din labirintul propriilor lipsuri.
arrow-left

Distinsul umanist Adrian Leonard Mociulschi prezintă marelui public interesat lucrarea Mic tratat de bunăstare. Este o formă elevată și documentată prin care ne introduce în evoluția societății umane, explicând simplu, dar modern, evoluția conceptelor de bunăstare, locuire, alimentație, comunicare, lume cromatică, automatizare și informatizare, sărăcie și bogăție, economisire. Descendent al unei vechi familii de origine poloneză, stabilită în nord estul României, autorul are printre ascendenți pe generalul de divizie Leonard Mociulschi, comandant al Diviziei 3 Vânători de Munte în cel de-al Doilea Război Mondial, care a avut mult de suferit în temnițele comuniste pentru faptele sale de de arme. Lectura Micului tratat de bunăstare este un act de cultură și de înțelegere mai bună a lumii în care trăim.

– CRISTIAN PĂUNESCU

Detalii

Anul apariției: 2016
Autor: Adrian Leonard Mociulschi
Număr pagini: 104
Format: 13.0 x 20.0 cm
Cod produs: 978-606-588-906-4
Despre autor

Adrian Leonard Mociulschi

Adrian Leonard Mociulschi s-a dedicat încă din anii studenției cercetărilor multidisciplinare. A studiat istoria filosofiei cu academicianul Gheorghe Vlăduțescu și compoziția muzicală clasică cu academicianul Ștefan Niculescu. După obținerea doctoratului în muzică, devine bursier-cercetător al unui institut de studii avansate, iar apoi autodidact. A publicat cărțile... >

Cărți de același autor

Pachete

icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
155,00 lei
icon-favorite
1.074,98 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
215,00 lei

Produse asemănătoare