Telefon Curtea Veche
Reducere!

Ghidul unui cuplu ocupat

25,29 lei

33,72 lei

  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Număr pagini: 280
În contextul crizei economice globale și al schimbării percepției asupra structurii familiei, rolul de părinte pare a fi unul ingrat, necesitând competențe din ce în ce mai diverse, dar și doze uriașe de energie, resurse financiare, idei și răbdare. Confruntat zilnic cu nevoia de a stabili sarcini, ..
În contextul crizei economice globale și al schimbării percepției asupra structurii familiei, rolul de părinte pare a fi unul ingrat, necesitând competențe din ce în ce mai diverse, dar și doze uriașe de energie, resurse financiare, idei și răbdare. Confruntat zilnic cu nevoia de a stabili sarcini, de a negocia cu copiii diferite îndatoriri, de a fixa termene și a împărți banii pentru cheltuielile familiei, părintele modern trebuie să devină un adevărat artist al administrării căminului.
De ce să nu transferăm principiile managementului din domeniul afacerilor în acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formează orice familie și cu un dram de organizare a metodelor și resurselor, orice efort casnic devine o rutină plăcută, începând cu gestionarea meniurilor și a curățeniei și terminând cu administrarea finanțelor familiei și a activităților recreative.

Supranumită „America’s Family Manager“ de către media și de către milioane de mame, Kathy Peel este autoarea a 21 de cărți, vândute în peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, scrie regulat în mai multe publicații, inclusiv din mediul online. Compania fondată și condusă de ea, Family Manager, ini­țiază femei din întreaga lume în arta subtilă și solicitantă a managementului familiei.
Confruntându-se ea însăși cu numeroase provocări în viața profesională și de familie (a crescut trei copii în timp ce și-a condus afacerea de la domiciliu și a învins în lupta cu cancerul), Kathy a pus ordine în amalgamul de activități și îndatoriri casnice și, cu ajutorul soțului ei, Bill, a aplicat cu succes principii moderne de management în organizarea și conducerea „companiei“ care este familia sa. Cărțile sale redau rețeta acestui succes și expun instrumente eficiente pentru transformarea vieții de familie într-o experiență savuroasă și memorabilă.

„Să te ocupi de familie necesită mult efort și poate fi o muncă solitară și neapreciată. Atunci când noianul de sarcini zilnice (gătit, curățenie, spălat rufe, navigat în jurul copiilor etc.) stoarce orice picătură de bucurie din viața ta, primește-o cu brațele deschise pe Kathy Peel! Înțelepciunea ei, spiritul și perspectiva originale te vor calma și te vor inspira. Pe tot parcursul cărții, mulțumită lui Bill Peel, apare și punctul de vedere al unui bărbat. Părerile lui îți vor oferi o perspectivă minunată și te vor face să apreciezi mai mult eforturile pe care le întreprinde jumătatea ta.“
ANN MATTURRO GAULT,
scriitoare și editorialistă pe teme educaţionale
„Indiferent cât de bună sau rea este căsnicia ta, speranța sinceră combinată cu un plan realist de acțiune pentru a îmbunătăți lucru­rile sunt ca un pahar de apă rece într-o zi înăbușitor de fierbinte. Ghidul unui cuplu ocupat este paharul de apă rece perfect de care are nevoie căsnicia ta!“
Tom Ziglar, CEO la Ziglar

Kathy Peel este supranumită „America’s Family Manager“ („Managerul familiei americane“) de către media şi de către milioane de mame. Este autoarea a 21 de cărţi (cu peste 2 milioane de exemplare vândute), incluzând Desperate Households şi The Busy Mom’s Guide to a Happy, Organized Home. În 2009 a câştigat premiul Mom’s Choice Award pentru „Cea mai bună resursă pentru familie şi creşterea copiilor“, precum şi un premiu onorific oferit de National Association of Parenting Publications.
Este fondatoarea şi directorul executiv al Family Manager, compania care le furnizează femeilor din întreaga lume curajul şi instrumentele necesare pentru a construi familii -puternice şi cămine fericite şi organizate (www.familymanager.com). De asemenea, Kathy scrie săptămânal pe blogul Family Manager pentru ParentDish, deţinut de AOL, este consilier AOL pentru copii şi familie şi se află în consiliul de experţi al revistei Parenting şi al site_ului InternetSafety.com. Redactează un editorial lunar în publicaţia HomeLife şi scrie regulat materiale pentru American Profile. Articolele şi sfaturile ei au apărut în numeroase publicaţii, inclusiv Real Simple, First for Women, Family Circle, Reader’s Digest, Ladies’ Home Journal şi Redbook.
Kathy Peel acordă frecvent interviuri pentru televiziuni şi posturi radiofonice şi a avut apariţii repetate în emisiunile The Oprah Winfrey Show, The Early Show, The Today Show, la CNN, la HGTV, în The 700 Club, Focus on the Family, Midday Connection al Moody Radio şi Janet Parshall’s America. Discursurile ei antrenante sunt întâmpinate întotdeauna cu entuziasm la evenimentele pentru femei, în programele corporatiste şi seminariile organizate de biserici.
General
Anul apariției 2015
Autor Kathy Peel
Număr pagini 280
Format 15 x 22,50 cm
Cod produs: 978-606-588-814-2

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.