Ghidul unui cuplu ocupat
-15%

Ghidul unui cuplu ocupat

Cum să împărtăşiţi şi munca, şi bucuria

Descriere

De ce să nu transferăm principiile managementului din domeniul afacerilor în acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formează orice familie și cu un dram de organizare a metodelor și resurselor, orice efort casnic devine o rutină plăcută, începând cu gestionarea meniurilor și a curățeniei și terminând cu administrarea finanțelor familiei și a activităților recreative.
arrow-left

Să te ocupi de familie necesită mult efort și poate fi o muncă solitară și neapreciată. Atunci când noianul de sarcini zilnice (gătit, curățenie, spălat rufe, navigat în jurul copiilor etc.) stoarce orice picătură de bucurie din viața ta, primește-o cu brațele deschise pe Kathy Peel! Înțelepciunea ei, spiritul și perspectiva originale te vor calma și te vor inspira. Pe tot parcursul cărții, mulțumită lui Bill Peel, apare și punctul de vedere al unui bărbat. Părerile lui îți vor oferi o perspectivă minunată și te vor face să apreciezi mai mult eforturile pe care le întreprinde jumătatea ta.

– Ann Matturro Gault

arrow-left

Indiferent cât de bună sau rea este căsnicia ta, speranța sinceră combinată cu un plan realist de acțiune pentru a îmbunătăți lucru­rile sunt ca un pahar de apă rece într-o zi înăbușitor de fierbinte. Ghidul unui cuplu ocupat este paharul de apă rece perfect de care are nevoie căsnicia ta!

– Tom Ziglar

Detalii

Anul apariției: 2015
Format: 15.0 x 22.5 cm
Număr pagini: 280
Traducere: Ruxandra Comşa
Autor: Kathy Peel
Cod produs: 978-606-588-814-2
Despre autor

Kathy Peel

Kathy Peel este un comunicator dinamic și un autor premiat a 22 de cărți care au vândut peste 2 milioane de exemplare. Titlurile cărților includ  Gospodăriile disperate, Fii cel mai bun, Descoperă-ți destinul, Ghidul cuplului ocupat pentru a împărtăși munca și Bucuria și  Ghidul mamei ocupate pentru o  casă fericită și organizată, care a câștigat&nbs... >

Pachete

icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
200,00 lei