Bine ai venit!
|
| |
Flora,Ursi & Bursi 2. Bursi și olița cea nouă
-25%

Flora,Ursi & Bursi 2. Bursi și olița cea nouă

24,00 lei 32,00 lei
La început, gândul că trebuie să folosească olița îl cam sperie pe Bursi. Dar, după ce prietenii săi îl încurajează, Bursi descoperă că statul pe oliță e mai interesant decât credea!
Nr. pagini: 24 Format: 22x 22 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Povești , Clcc Imprint: Serie: Descriptoare: , , ,

Rowena Blyth

Rowena Blyth este o tânără scriitoare britanică pentru copii mici și foarte mici. E cunoscută pentru seria de cărți Ursi, Bursi & Flora și cea cu aventurile motănelului Milo. Volumele ei au fost traduse în mai multe limbi și sunt foarte apreciate de părinți, care le citesc celor mici din ele.

Vârstă recomandată: 5-7 ani


Urmărește-l pe Bursi în palpitanta lui aventură la oliță! Cine și-ar fi închipuit că această activitate poate fi atât de distractivă? Trei prieteni – Flora, Ursi și Bursi – le insuflă celor mici încredere și curaj să renunțe la scutece. Fii și tu alături de ei! Caută și celelalte cărți din aceeași colecție, o colecție de povești cu tâlc și ilustrații hazlii care îi vor ajuta pe micuți să treacă prin cele mai importante etape ale copilăriei!

Anul apariției: 2021

Format: 22x 22 cm

Număr pagini: 24

Traducere: Ludovic-Ştefan Skultéty

Autor: Rowena Blyth

Titlu original: Buxton And The New Potty

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0785-6