Bine ai venit!
|
| |
Liz Fosslien, Mollie West Duffy - Emoții copleșitoare - Curtea Veche Publishing
Precomandă

Emoții copleșitoare

72,00 lei

Precomandă! Livrările se vor efectua după 26 iunie!

Sentimentele apăsătoare, debilitante, dau năvală adesea în viața fiecăruia dintre noi. Nu e de mirare că ajungem să ne simțim stingheri și blocați, cu atât mai mult cu cât nu suntem mereu capabili să le identificăm sau să le dăm glas.

LIZ FOSSLIEN este consultant de marketing și design. În prezent, conduce echipele de conținut și comunicare de la Humu, unde îi ajută pe lideri să facă pași mici către dezvoltarea de sine, asigurându-se că dobândesc abilitățile necesare pentru a construi echipe fluide emoțional și performante. A conceput și a condus ateliere pentru directori de la Google, LinkedIn și Adobe. Proiectele ei de scriere și vizualizare a datelor au apărut în The Economist, The Financial Times, la CNN și NPR. 

MOLLIE WEST DUFFY este expertă în comportament organizațional și dezvoltarea leadershipului. În trecut, a condus departamentul de design organizațional al companiei de inovație IDEO și a fost cercetător asociat la Harvard Business School. A lucrat cu diverse companii, oferind soluții pentru dezvoltarea organizațională și cultura la locul de muncă. Lucrările ei au fost incluse în Harvard Business Review, Fast Company și Entrepreneur și a predat cursuri de design la Stanford și USC.

Autoarele ne oferă instrumente concrete cu ajutorul cărora să lăsăm în urmă stările de spirit chinuitoare.

Lori Gottlieb

Cartea abundă în sfaturi lucide, inteligente, ilustrate cu har și clarviziune, pentru momentele în care te simți copleșit de greutățile vieții. Cu siguranță, te vor ajuta să înfrunți și să oprești avalanșa emoțională.

Matt Haig

Cazurile în creștere de stres, burnout și anxietate se numără printre cele mai stringente probleme ale zilelor noastre. Emoții copleșitoare este un ghid esențial ca să devenim mai rezilienți.

Arianna Huffington

Îmbinând bunătatea și înțelegerea firii umane cu ingeniozitatea vizuală, Liz și Mollie transmit un mesaj pe care avem nevoie să-l auzim cu toții: nu-i ceva rău să te simți rău.

Cal Newport

Emoții copleșitoare este fix cartea de care avem nevoie în zilele noastre – sinceră, amuzantă și extrem de utilă.

Katy Milkman

Cu intuiția și umorul lor caracteristice, Liz și Mollie revarsă asupra noastră perle de înțelepciune și ne învăluie în compasiunea de care avem nevoie cu toții pentru a ne depăși emoțiile cele mai complicate.

Susan Cain

Îndrumările lor pline de discernământ, oferite cu blândețe și sensibilitate, vor vindeca sufletește mai mulți oameni decât vor ști vreodată Liz și Mollie.

Joanna Lumley

Această carte isteață, empatică și plină de farmec este busola ta neprețuită pentru a naviga prin vremuri dificile și pentru a ajunge la țărm înzestrat cu o semnificație mai profundă a vieții.

Daniel H. Pink

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Emoții copleșitoare - Descriere și informații

Precomandă! Livrările se vor efectua după 26 iunie!

Emoțiile dificile, ne învață Liz și Mollie, nu sunt anormale. Autoarele ne iau de mână și ne îndrumă cu delicatețe, arătându-ne că avem puterea să ne acceptăm trăirile, să le înțelegem și să le controlăm.

Îmbinând cercetări bazate pe știință cu povești personale relevante și ilustrații savuroase, autoarele explică șapte stări psihice care ne pot bulversa și ne înarmează cu cele mai eficiente strategii pentru a găsi alinare, pentru a ne reechilibra viața și pentru a înfrunta viitorul având o perspectivă mai luminoasă.

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 368

Traducere: Ilinca Gângă

Autor: Liz Fosslien, Mollie West Duffy

Titlu original: Big Feelings: How To Be Okay When Things Are Not Okay

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1685-8