Telefon Curtea Veche

Dumnezeu, o amăgire (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

5,99 USD
38,08 lei
32 lei

Cu rigoare și umor, Dawkins îl examinează pe Dumnezeu în toate formele sale, de la zeitatea tiranică din Vechiul Testament la Ceasornicarul Celest din filosofia iluministă.

Richard Dawkins, un om de știință preeminent și probabil cel mai cunoscut ateist din lume, afirmă iraționalitatea credinței în Dumnezeu și arată cum religia dăunează societății.

El consideră că beneficiile ateismului sunt considerabile: nu doar că ateii pot duce vieți fericite și echilibrate, dar promovează o mai bună înțelegere a universului și o mai autentică apreciere a miracolelor cosmice. Cartea este un bestseller internațional, tradus în treizeci de limbi.

„O contribuție originală a lui Dawkins este examinarea cauzei persistenței îndelungate a religiei după săvârșirea revoluției științifice și a faptului că se pregătește o revenire a ei de proporții terifiante.“
— Joan Bakewell, The Guardian

„Dawkins le redă sentimentelor și emoțiilor umane propria lor valoare. Asta conferă criticii sale orientate împotriva religiei o forță imensă.“
— Philip Pullman

General
Anul apariției 2018
Cod produs: 978-606-44-0506-7

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.