Bine ai venit!
|
| |
Alina Dumitrașcu, Anda Ansheen - Ce este constituția? - Curtea Veche Publishing
-15%

Ce este constituția?

Joacă-te și vei afla!
29,75 lei 35,00 lei
Cartea Alinei Dumitraşcu, însoțită de extraordinarele ilustraţii ale Andei Ansheen, îi va purta pe copii într-o călătorie în lumea legilor, ajutându-i să dobândească primele noţiuni despre drepturi şi obligaţii, dar şi despre rolul şi puterile statului.

Cu o experienta de peste 15 ani in drept, Alina Dumitrascu este un avocat specializat in domeniul energiei, care a facut parte din si a coordonat echipe de profesionisti, atat in companii de stat, cat si private. In paralel activitatii profesionale, a existat o preocupare constanta pentru chestiuni legate de drepturile omului, de sustinere a actiunilor civice si de aprofundare a aspectelor penale specifice infractiunilor contra umanitatii.

Anda Ansheen este ilustratoare și locuiește în Brașov. A absolvit Facultatea de Artă și Design din Cluj unde a finalizat atât programul de licență și masterul în pictură. A studiat ilustrație în Macerata, Italia, cu o bursă Erasmus. 

Ce este constituția? - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 8-12 ani

Niciodată nu e prea devreme pentru a-ţi cunoaşte drepturile! Prin jocuri şi desene, copiii vor descoperi povestea Constituţiei, cea mai importantă lege a oricărei țări. Ei vor afla astfel că fiecare cetățean are dreptul la viaţă, la educaţie, la muncă și la liberă circulație, la un mediu sănătos, dar și că esenţiale rămân, întotdeauna, faptele bune, compasiunea, încrederea, entuziasmul, toleranţa şi respectul reciproc.

Anul apariției: 2017

Format: 21.0 x 29.7 cm

Număr pagini: 56

Ilustrații: Anda Ansheen

Autor: Alina Dumitrașcu

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-970-5