Bine ai venit!
|
| |
Peter Mallouk, Tony Robbins - Ebook Calea către independența ta financiară - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Calea către independența ta financiară

Învață cum să îți faci un plan financiar pe termen lung și să lași moștenire o avere, și nu griji, asta după ce te vei bucura de tot ceea ce banii vor aduce bun în viața ta.

Peter Mallouk (n. 16 ianuarie 1970) este președinte și CEO al Creative Planning, unde oferă servicii complete de management al averii, inclusiv de managementul investițiilor, planificare financiară și consiliere pentru pensionare, planificarea averii și a donațiilor. Are un master în administrarea afacerilor și economie la University of Kansas, precum și o diplomă în drept.

A fondat KCCAN!, o organizație de voluntariat dedicată îmbunătățirii vieții copiilor din Kansas City, și Pathway Financial Education, o organizație care asigură educație financiară adolescenților, adulților și proprietarilor de afaceri din comunități lipsite de resurse. În 2017, a câștigat Premiul Central Midwest Entrepreneur of the Year acordat de Ernst & Young.

Tony  Robbins este autor american de bestsellere New York Times, antreprenor, profesionist în strategii de afaceri, life coach și filantrop. American Express îl consideră unul dintre Cei mai buni șase lideri de afaceri din lume, iar Accenture l‑a inclus în Top 50 intelectuali de afaceri din lume.

De mai bine de 40 de ani, milioane de oameni – printre care campioana la tenis Serena Williams sau liderii de afaceri Marc Benioff și Ray Dalio – se bucură de căldura, umorul și puterea de transformare dată de sfaturile sale în ceea ce privește dezvoltarea personală.

Tony Robbins nu are nevoie de introducere. E dedicat să ajute fiecare investitor să aibă o viață mai bună.

Carl Icahn

Misiunea lui Robbins de-a aduce investitorului obișnuit idei ale celor mai mari minți financiare ale lumii e cu adevărat o inspirație.

Alan Greenspan

Vrei un ghid care să-ți deschidă mintea cu privire la gestionarea banilor – unul care-ți spune lucrurile pe bune și care te face și să râzi?

Jonathan Clements

Ca majoritatea managerilor de avere, Peter Mallouk își ajută clienții să stabilească și să se țină de un plan personal și financiar pe termen lung. Cu toate acestea, subliniază și necesitatea trăirii vieții în prezent, bucurându‑ne de bunurile și de experiențele pe care le pot cumpăra banii.

Forbes

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Calea către independența ta financiară - Descriere și informații

Indiferent de stadiul vieții în care te situezi, ai șansa să pornești chiar acum pe calea spre libertatea financiară și vei avea multe de câștigat. După cum spunea Albert Einstein, dobânda compusă e a opta putere a lumii și trebuie să înveți s-o folosești, pe lângă multe alte strategii și instrumente financiare.


Cu zeci de ani de înțelepciune și experiență, ghizii tăi în această expediție sunt Peter Mallouk, trei ani la rând consilierul financiar nr. 1 în lume, conform Barron’s, și Tony Robbins, strateg de renume mondial pe teme de dezvoltare personală și de afaceri.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Adriana Ionescu

Autor: Peter Mallouk, Tony Robbins

Titlu original: The Path. Accelerating Your Journey to Financial Freedom

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1139-6