Bine ai venit!
|
| |
Autor

Marian Hurducaș

Marian Hurducas - Carti

MARIAN HURDUCAȘ (n. 1986, Hațeg) este licențiat în jurnalism și deține un master în Producție Media la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș‑Bolyai, Cluj‑Napoca. A fost jurnalist de radio, familiarizat și cu presa scrisă și televiziunea. A realizat timp de doi ani HURDUcast, unul dintre podcasturile de referință din România, în special pentru cei din industriile creative și antreprenoriat, și este totodată omul din spatele strategiei de marketing și comunicare pentru Murdar, primul podcast de ficțiune românesc.

În decembrie 2020 a acceptat propunerea de a ocupa funcția de consilier pe probleme de comunicare al ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării. În prezent este antreprenor, strateg de marketing și comunicare, trainer și content designer. Alături de Dragoș Stanca, realizează emisiunea Upgrade 100 live la Radio Guerrilla despre cultura digital & tech.

Portofoliul său cuprinde colaborări cu branduri naționale și internaționale, Marian punându‑și amprenta inclusiv asupra evoluției din ultimii ani a Anei‑Maria Udriște și Avocatoo.ro în termeni de branding, poziționare, content design și direcție editorială. Curiozitatea, nevoia de a‑și demonstra constant că evoluează și chiar teama de eșec ca factor motivațional puternic l‑au determinat să experimenteze orice are legătură cu domeniul de interes și să înțeleagă mediul de comunicare cu toate nuanțele sale prezente și viitoare.