Bine ai venit!
|
| |
Autor

Ana-Maria Udriște

Ana-Maria Udriste - Carti

ANA‑MARIA UDRIȘTE (n. 1990, București) este avocată, antreprenoare și consultantă în domeniul digital. A urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București (2013), deține un master la aceeași instituție și a absolvit programul Digital Disruption and Platforms de la Oxford (2021). Este fondatoarea conceptului Avocatoo.ro, clasat în topul primelor trei site‑uri cu profil juridic din România. Pasiunea pentru social media a devenit un instrument util în activitatea sa, reușind să traducă „legaleza“ pe înțelesul tuturor prin intermediul rețelelor de socializare.

Dorința de a democratiza domeniul juridic a propulsat‑o în lista Forbes România 30 sub 30 (2017), Ana‑Maria fiind inclusă și pe lista celor 100 de persoane nominalizate de Financial Times în topul New Europe 100: eastern Europe’s emerging technology stars (2017).

Activitatea din mediul online și offline i‑a adus recent premii ale industriei de marketing și comunicare: locul I pentru Newsletter pe Legale (2021), locul II pentru Podcast pe Legale (2021) și locul III pentru Best Company Blog (2020). De asemenea, Ana‑Maria a participat la scrierea primului Cod de Bune Practici în influencer marketing din România, alături de Smart Social și 2Performant, o inițiativă IAB România.