Pachet

Bréne Brown

Pachetul conține 3 titluri: Curajul în sălbăticie, Curajul de a fi vulnerabil și Îndrăznește să conduci. Trei bestselleruri din clasamentul New York Times de la renumita expertă în sociologie Brené Brown. Atât pentru cărțile sale, cât și pentru TED Talk-urile sale urmărite de aproape 50 de milioane de oameni, Brené te va învăța să îți restabilești conexiunea cu tine.
Schimbă felul în care trăiești, iubești, educi și conduci
Bazându-se pe 12 ani de cercetări deschizătoare de drumuri, Brené Brown demolează mitul cultural potrivit căruia vulnerabilitatea ar fi o slăbiciune și demonstrează că, dimpotrivă, este trăsătura care ne dă adevărata măsură a curajului.
Prin muncă neînfricată, conversații dificile și implicare deplină
Un adevărat lider nu este interesat să își arate statutul sau puterea din scaunul directorial. Un adevărat lider recunoaște și dezvoltă potențialul oamenilor și al ideilor. Dar într-o cultură marcată de frică și nesiguranță, cine se mai încumetă să o facă?
În căutarea apartenenței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur
Cartea lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează: cultivarea sentimentului de apartenență adevărată în comunitățile în care trăim, în organizații și în cultura noastră.

Pachet

Bréne Brown

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
618,00 lei