Bine ai venit!
|
| |
Carol S. Dweck - Mindset (AUDIOBOOK) - Curtea Veche Publishing
Digital

Mindset (AUDIOBOOK)

Succesul la școală, în sport, în relații și aproape în orice domeniu de activitate este determinat de felul în care ne raportăm la propriile noastre abilități și talente.

Carol S. Dweck, profesoară de psihologie la Universitatea Stanford, care și-a dobândit faima datorită contribuțiilor sale unice în domeniul motivației și în cel al dezvoltării personale, discută pe larg despre influențele celor două tipuri de mentalitate în toate aspectele vieții, de la afaceri la dragoste. Ea susține că poți oricând să-ți schimbi mentalitatea și prin urmare să te bucuri de succes.O carte serioasă și utilă. Poți oricând să-ți schimbi mentalitatea!

Publishers Weekly

Una dintre cele mai influente cărți despre motivație.

Po Bronson

Mindset (AUDIOBOOK) - Descriere și informații

Gândește-te la inteligența, talentele și personalitatea ta. Le simți ca pe niște aspecte rigide, de neschimbat? Sau ești de părere că ți le poți dezvolta în timp?


Oamenii cu mentalitate rigidă cred că însușirile lor fundamentale sunt un dat, că inteligența și talentele lor nu pot fi schimbate. Oamenii cu mentalitate flexibilă, pe de altă parte, sunt de părere că-și pot dezvolta calitățile prin strădanie și dăruire.

Lectură: Zory David

Format: Audiobook Download

Traducere: Simona Karner

Autor: Carol S. Dweck

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1393-2