Telefon Curtea Veche
Reducere!

E-un mister, așa se pare...

22,50 lei

25,00 lei

  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Număr pagini: 48
Vârstă recomandată 8-12 ani. Vasile Groza s-a născut în 1937. A avut dintotdeauna pasiunea scrisului, dar a debutat abia în 2005, cu o carte de literatură pentru copii, şi anume Lumea prinţesei BLU. De atunci a mai publicat patru volume de poezie, primite bine atât de cititori, cât şi de critica lit..
Vârstă recomandată 8-12 ani.
Vasile Groza s-a născut în 1937. A avut dintotdeauna pasiunea scrisului, dar a debutat abia în 2005, cu o carte de literatură pentru copii, şi anume Lumea prinţesei BLU. De atunci a mai publicat patru volume de poezie, primite bine atât de cititori, cât şi de critica literară. A încercat şi ipostaza de dramaturg şi a avut succes, pentru că piesele sale, scrise tot pentru copii, sunt pe cale să se joace în mai multe teatre din ţară. Vasile Groza este un personaj: hâtru, optimist, neobosit, publică în ziare şi în reviste, participă la emisiuni de televiziune şi e gata oricând să rostească o vorbă cu tâlc. Loredana, care nu-i altcineva decât fiica sa, confirmă această impresie: „Dacă de la mama am învăţat să cânt, de la tata am învăţat să fiu creativă.“

Ştii ce e o ghicitoare? E o ­poezie, frecventă în folclor, care ne pune mintea la încercare, ca un joc cu vorbe înşelătoare. Trebuie să fii atent şi să nu te laşi dus de nas de asemănări întâmplătoare, fiindcă ghicitoarea te şi ajută, te şi păcăleşte. Atenţie, ghicitorile din această carte au fost scrise cu meşteşug şi nu e uşor să le dezlegi. Dacă nu ghiceşti, e o cale de scăpare: întorci cartea cu susul în jos şi ai răspunsul la întrebare!

E-un mister, aşa se pare…
Nu-i o fiinţă, că n-o doare,
Umblă, dar n-are picioare,
E un fel de întrebare.
Ce e oare?

E cumva o _ _ _ _ ?
General
Anul apariției 2017
Autor Vasile Groza
Număr pagini 48
Format 19 x 23,50 cm
Cod produs: 978-606-588-936-1

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.