Despre curajul de a ne lăsa văzuți

star-icon


Descriere

„Despre curajul de a ne lăsa văzuți” este o provocare de a descoperi cine este și ce gândește Dragoș Bucurenci, cel din spatele imaginii publice pe care și-a creat-o cu proiectele, aparițiile media și cursurile pe care le ține.

arrow-left

Disciplinat, organizat, după cum e cunoscut, autorul încurajării de a ne lăsa văzuți știe mai întâi să ne ia pe departe.Așadar, începe cu deschiderea celui care te invită să te deschizi, cu expunerea propriilor vulnerabilități. Cu delicatețe, aici se înlătură câteva straturi de veșminte cusute din vechime cu firul felului nostru de a fi. Orice părere am avea despre noi, mereu trebuie să depășim niște praguri ca să vedem cu un pic mai multă claritate lucrurile care ne înconjoară. O limpezire a felului în care vezi lumea, dar și pe tine însuți nu e doar o chestiune de igienă a sinelui, ci și una de datorie. Dac-o apuci la un moment dat pe drumul ăsta, Dragoș Bucurenci e un excelent partener de călătorie. E cineva care-ți povestește cu onestitate despre propria maturizare și despre bucuria de a-și cunoaște și asuma slăbiciunile.

– Cătălin Ștefănescu

Detalii

Anul apariției: 2016
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 204
Autor: Dragoș Bucurenci
Cod produs: 978-606-588-921-7
Despre autor

Dragos Bucurenci

Dragos Bucurenci (n. 1981) este licențiat în istoria și teoria artei și are un masterat în administrarea afacerilor obținut la Universitatea Stanford.

Are o carieră în care a urmat o vocație multiplă: de activist civic, de publicist, de om de televiziune, de scriitor şi, mai nou, de trainer de comunicare.

>

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
245,00 lei

Produse asemănătoare

#24centimetri
icon-favorite
-10%
37,00 lei