Bine ai venit!
|
| |
Ember Canada - Ceai în doi - Curtea Veche Publishing
-15%

Ceai în doi

Carte de colorat motivațională pentru adulți
29,75 lei 35,00 lei
Ceai în îți oferă imagini inspirate din Cuvântul lui Dumnezeu în privinţa importanţei relaţiilor interumane. Ia o pauză în timpul programului tău încărcat, lasă deoparte stresul care te copleşeşte şi bucură-te pe măsură ce descoperi împlinirea prin prietenie pe care o încurajează Dumnezeu. Ceşti de ceai delicate, deserturi delicioase şi flori proaspete stau pe mese elegant decorate, anticipând delectarea din timpul unei petreceri intime.

Ember Canada este desenatoare, pictoriță și scriitoare. A studiat Arta, fiind licențiată în domeniul studiilor interculturale la Universitatea Bethany Global. În 2007, Ember s-a înrolat în armata Statelor Unite ale Americii. A lucrat în serviciul militar activ până în 2014, când s-a retras din motive medicale. În prezent, trăiește cu familia ei în Lexington, Kentucky, unde se bucură de avantajele muncii de acasă.

Una dintre pasiunile lui Ember este aceea de a dezvălui natura divină a lui Dumnezeu prin mijloace artistice. Când nu pictează sau nu desenează, încearcă rețete noi, studiază limba japoneză sau se ocupă de grădină.

Această carte îți oferă însă ceva în plus. În vreme ce coloratul te va ajuta să te distanțezi de problemele tale, cea mai bună metodă de a-ți găsi pacea interioară este aceea de a petrece timp cu Creatorul tău. Pe măsură ce colorezi ilustrațiile complexe, reflectează la sensul profund al cuvintelor Lui, la natura Sa divină și la profunzimea iubirii Sale pentru tine.

Ember Canada

Ceai în doi - Descriere și informații

Viaţa este plină de probleme. În orice moment ne confruntăm cu termene-limită şi cu obligaţii, avem întâlniri şi conversăm tot timpul în lumea virtuală. Aşa se ridică muntele nesănătos de stres şi de tensiune al fiecăruia dintre noi. Cercetările actuale au demonstrat că nivelul de stres se diminuează atunci când colorăm. Dar adevărata pace şi liniştea sufletească autentică ni le poate oferi doar Dumnezeu.


Cărţile de colorat motivaţionale din colecţia MAJESTIC EXPRESSIONS îmbină aceste două idei în volume frumos ilustrate. Lasă promisiunile Cuvântului lui Dumnezeu să-ţi umple inima cu linişte şi pace şi dă viaţă fiecărei imagini alegând ce culori doreşti pentru a însufleţi aceste pagini.


Cartea include:
• 45 de ilustraţii desenate de un artist
• Hârtie de calitate
• Citate din Biblie

Anul apariției: 2018

Varsta: Adulti

Format: 20.5 x 29.0 cm

Număr pagini: 96

Ilustrații: Ember Canada

ISBN : 978-606-44-0100-7

Ceai în doi - Cărți asemănătoare