Ember Canada
BIOGRAFIE

Ember Canada este desenatoare, pictoriță și scriitoare. A studiat Arta, fiind licențiată în domeniul studiilor interculturale la Universitatea Bethany Global. În 2007, Ember s-a înrolat în armata Statelor Unite ale Americii. A lucrat în serviciul militar activ până în 2014, când s-a retras din motive medicale. În prezent, trăiește cu familia ei în Lexington, Kentucky, unde se bucură de avantajele muncii de acasă.

Una dintre pasiunile lui Ember este aceea de a dezvălui natura divină a lui Dumnezeu prin mijloace artistice. Când nu pictează sau nu desenează, încearcă rețete noi, studiază limba japoneză sau se ocupă de grădină.

Ceai în doi
-15%

35,00 lei

29,75 lei

Descriere Ceai în îți oferă imagini inspirate din Cuvântul lui Dumnezeu în privinţa importanţei relaţiilor interumane. Ia o pauză în timpul programului tău încărcat, lasă deoparte stresul care te copleşeşte şi bucură-te pe măsură ce descoperi împlinirea prin prietenie pe care o încurajează Dumnezeu. Ceşti de ceai delicate, deserturi delicioase şi flori proaspete stau pe mese elegant decorate, anticipând delectarea din timpul unei petreceri intime.