Bine ai venit!
|
| |
Autor

Dana Harbuz-Miricioiu

Dana Harbuz-Miricioiu - Carti

Momentan, nu exista carti publicate de acest autor.

Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului cabinet Dr. Dana Miricioiu.

În perioada în care a lucrat în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă, în paralel cu activitatea de cercetare științifică, a lansat împreună cu SUUB și Fundația Hope for a Life (a cărei membră fondator și președintă este) programul Acord de depistare precoce a cancerului de sân și reconstrucție mamară postmastectomie – program care s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani.

Toată experiența acumulată de Dr. Dana Miricioiu în această perioadă s-a materializat în cartea „Învață să învingi – Cancerul de sân se poate vindeca”, care are ca scop informarea corectă și educarea femeilor în tot ceea ce privește cancerul de sân.

Dr. Dana Miricioiu este membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale, participând regulat la cursurile și congresele organizate de către A4M.

A introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, fiind proprietara celor mai performante tehnologii laser folosit în tratamentele estetice, in reconturarea si remodelarea corpului, fabricate de renumita companie Sciton, SUA. Acestea continua sa se claseze conform “The Medical Spa MD Physician Report”, ani la rand, pe locul întâi in cadrul interventiilor estetice minim si non-invazive, fiind cele mai folosite laser în cabinetele medicale din lume, obținând cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performanțelor clinice obținute, dar și al siguranței pacientului.

Dr. Dana Miricioiu colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, anesteziști, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine.