Bine ai venit!
|
| |
Michel Stanovici - Trei cuvinte, cinci minciuni - Curtea Veche Publishing
-25%

Trei cuvinte, cinci minciuni

22,50 lei 30,00 lei
Scrisul mă readucea la viață, ca prin farmec, ca și cum trupul și sufletul meu nu făcuseră altceva decât să aștepte momentul când aveau, în fine, să se curețe de toată murdăria invizibilă cu ochiul liber, dar care se adunase în adâncul ființei mele.
Nr. pagini: 160 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini

Michel Stanovici iese din tiparele scriitorului debutant, care scoate primul volum la 20 şi ceva de ani. Este un om de afaceri francez cu adânci rădăcini româneşti care şi-a folosit experienţa de viaţă pentru a scrie un roman asumat, despre o experienţă pe care puţini bărbaţi ar fi dispuşi să o povestească. „Trei cuvinte, cinci minciuni” este un roman bazat pe experienţa unei „iubiri ideale” care se transformă într-o mare deziluzie, într-un eşec amoros.

A te întâlni, înseamnă, în profunzime, a exista și a-l aduce la existență și pe celălalt. E ca o căutare nesfârșită de sine, între dorințele și nevoile din noi, în drumul nostru spre o viață deplină. Pe parcursul acestei cărți, autorul ne propune, prin confruntarea cu reflecțiile și reperele sufletești ale personajelor, un mod de a ne pregăti să intrăm într-o anumită maturitate relațională. O maturitate a ființei omenești, o împlinire a vieții, care să nu se îndrepte doar spre succesul material sau social, ci care, printr-un stăruitor efort personal, să se deschidă către o îmbogățire a ceea ce-i mai bun din resursele noastre interioare, pentru ca, apoi, să le putem împărtăși cu ceilalți.

Jacques Salomé

Trei cuvinte, cinci minciuni - Descriere și informații

De câte ori putem risca ignorându-ne instinctul, prima impresie, cel de-al șaselea simț? Toate aceste presentimente, al căror scop este acela de a ne proteja de ceilalți, adesea chiar de noi înșine…

După o viață complicată, plină de trădări și dezamăgiri, Raphaël se hotărăște, în sfârșit, să nu mai cedeze ispitei prea ușor. Dar, odată cu hotărârea lui, apare și femeia ideală. O cheamă Anaïs și este, pur și simplu, perfectă. Femeia visurilor lui, despre care, în adâncul sufletului, știa prea bine că nu poate exista…

Anul apariției: 2018

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 160

Traducere: Doina Jela

Autor: Michel Stanovici

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0034-5