Pachet

Educație financiară

329,00 lei

Pachetul cuprinde 7 titluri: Conducta de milioane, Cadranul banilor, De la idee la bani, Excelența în afaceri, Secretul bogățiilor, Secretele minții de milionar, Afaceri clădite să dureze
obiceiurile de succes ale companiilor vizionare
O carte care a zguduit din temelii lumea managementului. Şi una dintre cele mai vândute cărţi de profil din toate timpurile.
Obstacolul cel mai mare în calea succesului nostru financiar nu este ceea ce nu știm, ci ceea ce ar trebui să dezvățăm.
Indiferent de meseria pe care o ai, ai fost învățat că trebuie să muncești, respectând un program prestabilit, ca la sfârșitul lunii să primești salariul. Acesta este modelul pe care l-ai primit de la generațiile dinaintea ta și pe care îl dai mai departe generațiilor de după tine; acesta este modelul în care credem orbește. Acum îi poți spune „STOP“!
Ghidul tatălui bogat pentru libertate financiară
În acest volum Robert Kiyosaki vă dezvăluie de ce unii oameni muncesc mai puţin, câştigă mai mulţi bani, plătesc taxe mai mici şi se simt mult mai în siguranţă din punct de vedere financiar decât alţii. Totul e să ştii când şi în care cadran să activezi.
Este cea mai cunoscută scriere a lui Napoleon Hill şi, totodată, una dintre cele mai vândute cărţi din toate timpurile, fiind, şi azi, emblematică pentru domeniul literaturii motivaţionale.

A schimbat destinul multor femei şi bărbaţi din întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii dintre cele mai diverse: în afaceri, în guvern sau în organizaţii civice.
De ce anumite companii reușesc saltul de la bun la excelent, iar altele nu?
Cum poate ajunge o companie bună una excelentă? Toate ideile prezentate reprezintă concluziile unei cercetări minuțioase, care a durat cinci ani, a peste 1400 de companii incluse în clasamentul Fortune 500.
Ideile din această carte au trecut proba timpului și te pot ghida de-a lungul drumului pe care l-ai ales, atâta vreme cât împărtășești aspirațiile de învingător ale celor care l-au inspirat pe Napoleon Hill.

Pachet

Educație financiară

329,00 lei

Pachete

icon-favorite

245,00 lei

icon-favorite

215,00 lei

150,00 lei

icon-favorite

145,00 lei

123,25 lei

icon-favorite

93,00 lei

83,70 lei

icon-favorite

149,00 lei

icon-favorite

618,00 lei

525,30 lei

icon-favorite

140,00 lei

119,00 lei

icon-favorite

320,00 lei

288,00 lei

icon-favorite

1.104,98 lei

icon-favorite

304,49 lei