Bine ai venit!
|
| |
Doreen Virtue, Heather Luciano - Mesaje de la unicorni - Curtea Veche Publishing
-15%

Mesaje de la unicorni

carte de colorat
23,80 lei 28,00 lei
Unicornii abia aşteaptă să intri în lumea lor magică şi fermecătoare pentru a te ajuta să îţi trăieşti cele mai pure şi mai sacre visuri!

Doreen Virtue (n. 29 aprilie 1958) este doctor în consiliere psihologică, având, de asemenea, un masterat şi o licenţă în acest domeniu. Este autoarea a peste 50 de cărţi şi de cărţi-oracol pe teme spirituale. Cunoscută în special pentru cărţile sale despre îngeri, Doreen este supranumită adesea „Doamna Îngerilor“.

De când se știe, Doreen a luptat pentru diferite cauze. A devenit vegetariană în 1996, s-a implicat în activităţi caritabile şi a făcut parte din mişcările care militează pentru un mediu curat, pentru un tratament corect al animalelor, pentru aer şi apă curate şi pentru utilizarea exclusivă a alimentelor nemodificată genetic.

A fost invitată la show-ul găzduit de Oprah, la CNN şi la alte emi­siuni de televiziune şi de radio. În revista Woman’s World, la rubrica „Îngerul meu păzitor“, publică în fiecare săptămână un arti­col.

Cărţile sale sunt traduse în mai multe limbi, fiind disponibile şi pe Kindle, pe alte platforme eBook şi ca aplicaţii iTunes. Doreen Virtue prezintă, de asemenea, o emisiune săptămânală la Hay House Radio.


Oamenii care au inimile pure, în special cei foarte creativi, pot să simtă şi să se bucure de prezenţa unicornilor.

Doreen Virtue

Mesaje de la unicorni - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 8-12 ani

Unicornii sunt la fel de reali ca mine şi ca tine.

Cândva cutreierau pământul, dar, din nefericire, au fost vânaţi pentru cornul pe care îl au în frunte.

Astăzi, unicornii sunt protectorii noştri spirituali.

Unicornii sunt ajutoare îngereşti al căror scop este să aducă bucurie planetei noastre. Dorința lor este să te simţi fericit, iubit şi în siguranţă. Ei îi ajută pe toţi oamenii să-şi exprime abilităţile creative.

Dacă vei citi mesajele pozitive şi vei colora imaginile uluitoare din această carte, imaginaţia ta va deveni mai creativă, te va inspira să îţi redescoperi adevăratele pasiuni şi te va încuraja să îţi accepţi originalitatea şi autenticitatea.

Anul apariției: 2017

Varsta: Adulti

Format: 21.6 x 28 cm

Număr pagini: 96

Traducere: Ion Popescu

Autor: Doreen Virtue

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-950-7

Cărți de același autor
Mesaje de la unicorni - Cărți asemănătoare