Bine ai venit!
|
| |
Laurie Wright - Mantre pentru copii (I). Eu pot - Curtea Veche Publishing
-30%

Mantre pentru copii (I). Eu pot

24,50 lei 35,00 lei
Poate Sebastian să facă faţă situațiilor dificile? Bineînțeles că poate, cu ajutorul mantrelor. Ar putea să acționeze prostește sau ar putea să încerce o soluție nostimă. Indiferent ce problemă ar avea, este capabil să o depășească.

Laurie Wright este o femeie care are misiunea de a îmbunătăți sănătatea mintală și bunăstarea emoțională a copiilor din întreaga lume, odată cu fiecare nouă carte pe care o scrie. Prin cărțile și serviciile sale de consultanță, Laurie oferă atât copiilor, cât și adulților un impuls de încredere.

Mantre pentru copii (I). Eu pot - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 4-8 ani


Ajută-ți copilul să învețe să se descurce, atunci când emoțiile îl apasă, așa cum se descurcă Sebastian, îi dăruiește-i încredere în el, un dar de care se va bucura întreaga viață.


Depresia și anxietatea nu sunt motive pentru a fi discriminat, iar copilul are nevoie de ajutorul tău. Mantrele îl pregătesc să-şi dezvolte abilități pe care să le folosească zi de zi ca să-și îmblânzească neliniştile. Și tocmai pentru că profesorii și părinții au o sarcină așa de importantă, această carte le oferă strategii de învățare tuturor.

Anul apariției: 2021

Format: 22 x 22 cm

Număr pagini: 24

Ilustrații: Ana Santos

Traducere: Bianca Violeta Stănescu

Autor: Laurie N. Wright

Titlu original: I Can Handle It (Vol. 1-Mindful Mantras series)

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0660-6