Evreul înainte și după Cristos

Descriere

Autoarea reia întrebări care au generat importante reflecții legate de spațiul cultural universal. Producțiile culturale sunt parte din această cercetare și reprezintă sprijinul bibliografic de care a beneficiat proiectul.
arrow-left

Autoarea reia întrebări care au generat importante reflecții legate de spațiul cultural universal. Producțiile culturale sunt parte din această cercetare și reprezintă sprijinul bibliografic de care a beneficiat proiectul. Narațiunea este un dialog continuu cu lucrări recunoscute din sociologia sau filosofia care a interogat sursele antisemitismului contemporan. Dialogul este unul specific cunoașterii și se construiește pe o metodologie cu două axe, guvernată de spiritul critic: pe de-o parte, reține și asamblează segmente folositoare din predecesori, după care face un pas mai departe și oferă propria contribuție cognitivă, care să închidă narațiunea.

– Al. Florian

Detalii

Anul apariției: 2016
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 288
Autor: Ana Barbulescu
Cod produs: 978-606-588-886-9
Despre autor

Ana Bărbulescu

Ana Bărbulescu, doctor în sociologie la Universitatea din București, este cercetător științific la Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel“ și lector universitar la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București.

Este autoarea volumelor Ingroup vs. outgroup în imaginarul biblic (Tritonic, 2004), Dynamics of Identity Construction... >

Pachete

icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
93,00 lei