Telefon Curtea Veche

Ceai Pretty Woman

11,72 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
"Pretty Woman ofera parfumul unei gradini de flori intr-o ceasca de ceai. In aceasta infuzie vei regasi gustul delicat al ceaiului Rooibos, imbogatit cu capsuni si zmeura. Este unul dintre cele mai apreciate ceaiuri Rooibos, datorita combinatiei inedite de arome. Este un ceai fara teina, putand fi c..
"Pretty Woman ofera parfumul unei gradini de flori intr-o ceasca de ceai. In aceasta infuzie vei regasi gustul delicat al ceaiului Rooibos, imbogatit cu capsuni si zmeura.
Este unul dintre cele mai apreciate ceaiuri Rooibos, datorita combinatiei inedite de arome. Este un ceai fara teina, putand fi consumat pe tot parcursul zilei sau al serii, fiind chiar un adjuvant in cazurile de insomnie, iritabilitate, hipertensiune, sau dureri de cap. Este un ceai bogat in antioxidanti, vitamine si minerale.
"Ingrediente Rooibos (min. 80,9%), frunze de zmeur, arome, boboci de trandafir, petale de bujori, trandafiri, margarete, capsuni, zmeura
Recomandari de servire Datorita faptului ca nu contine teina, ceaiul rooibos poate fi consumat in orice moment al zilei.


Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare
Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70ºC) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Dozaj 2 grame Temperatura 70 C
Timp preparare 2-3 minute
Gramaj 50 grame
General
Producător Mount Himalaya Tea
Gramaj 50 grame
Cod produs: 6425824105450

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.