Pachet

Cărți regale - colecție aniversară

783,98 lei

Pachetul conține 12 titluri: Maria. Portretul unei regine — Elisabeta. Portretul unei regine — Elena. Portretul Reginei-mamă — Margareta. Trei decenii ale Coroanei 1990-2020 — Povestea Castelului Săvârșin — Povestea Palatului Elisabeta — Ana. Portretul reginei/ Anne. Portrait of the queen — Monarhiile secolului XXI — Eticheta regală — Crăciunul Regal ed. II — Povestea Castelului Peleș — Margareta. Portretul Reginei
În volumul Crăciunul regal sunteți invitați la o călătorie de un secol şi jumătate, în care vehicul nu sunt o trăsură, un vagon de tren sau o maşină, ci reşedinţele regale.
România o revendică pe Regina Maria sufletește, tot atât de mult pe cât o revendică spiritual și identitar. Regina României Mari a devenit, asemenea unchiului ei, Carol I, și asemenea nepotului ei, Mihai I, parte din fibra Statului Român modern.
Portretul Reginei-Mamă
Regina Elena a fost însuflețită de o mare credință, despre care spunea că îi aduce putere și înțelepciune.
Portretul unei Regine
Acest volum este o incursiune în fascinanta viață a Reginei Elisabeta.
1990-2020
Volumul de față prezintă viața și activitatea Custodelui Coroanei române din anul 1990, când acesta pune pentru prima dată piciorul pe pământ românesc, până la sfârșitul anului 2019.
O plimbare în cuvinte și imagini atât prin încăperile și parcul Castelului Săvârșin, cât și prin istoria de cinci secole a locului, cu Alteța Sa Regală Principele Radu al României drept ghid și povestitor.
O plimbare în cuvinte, ilustrată cu un bogat material fotografic, atât prin încăperile și grădina Palatului Elisabeta, cât și prin istoria recentă a locului, cu Alteța Sa Regală Principele Radu al României drept ghid și povestitor.
Albumul bilingv „Ana. Portretul Reginei” este asemenea unui tablou în tuşe delicate pe care Principele Radu al României îl dedică unei figuri emblematice a istoriei noastre naţionale contemporane.
Într-o societate globală aflată în transformare permanentă, reperele stabile sunt puţine. Familiile regale şi suveranii sunt astfel de repere. Ei servesc ca apexuri ale societăţii, faţă de care fiecare se poate raporta în mod corespunzător.
Volumul de faţă nu este un manual de stil. El este un fel discret de a ne pune oglinda în faţă.
O capodoperă a arhitecturii secolului al XIX-lea.
Această carte-album înfățișează în imagini destinul primei femei din istorie care conduce Casa Regală a României.

Pachet

Cărți regale - colecție aniversară

783,98 lei

Pachete

icon-favorite

245,00 lei

icon-favorite

152,00 lei

136,80 lei

icon-favorite

270,00 lei

229,50 lei

icon-favorite

235,00 lei

icon-favorite

270,00 lei

icon-favorite

120,00 lei

108,00 lei

icon-favorite

140,00 lei