Jean Carper

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Jean Carper

Cum să oprim îmbătrânirea

47,00 lei

Fără TVA: 44,76 lei

„Fie că ai 20 de ani, fie că ești deja la pensie, Jean Carper te va motiva să înfăptuiești imposibilul.” - PUBLISHERS WEEKLYDacă ar exista o licoare magică în stare să ne păstreze tinereţea, cine n-ar sorbi-o fără să mai stea pe gânduri?Pare de necrezut, dar scenariul nu este desprins dintr-un bas..

Jean Carper

Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului. Edi...

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

JEAN CARPER (n. 1932) este licenţiată a Ohio Wesleyan University, care i-a acordat premiul pentru realizări deosebite în întreaga activitate. Este jurnalistă specializată în probleme medicale şi de nutriţie, fiind distinsă de-a lungul timpului cu premii remarcabile, printre care Premiul de Excelență..

Jean Carper

100 de metode simple prin care puteţi preveni boa...

37,00 lei

Fără TVA: 35,24 lei

Cei mai mulţi dintre noi cred că sunt foarte puţine măsuri de prevenţie sau chiar că nu este nimic de făcut pentru a evita boala Alzheimer. Oamenii de ştiinţă ne demonstrează însă că lucrurile nu mai stau aşa. De fapt, cercetători renumiţi din acest domeniu ştiu în prezent că cea mai bună soluţie pe..

Jean Carper

Tratamente şi vindecări miraculoase

30,83 lei

Fără TVA: 29,36 lei

Noi descoperiri ştiinţifice uimitoare, care demonstrează forţa vindecătoare a plantelor, vitaminelor şi a altor remedii naturale.Trăim într-o epocă în care numeroşi oameni încep să se îndoiască de eficienţa medicinei moderne şi să se întoarcă la metode tradiţionale de tratare a diferitelor afecţ..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)