Jean Carper

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Jean Carper

Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului. Edi...

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

JEAN CARPER (n. 1932) este licenţiată a Ohio Wesleyan University, care i-a acordat premiul pentru realizări deosebite în întreaga activitate. Este jurnalistă specializată în probleme medicale şi de nutriţie, fiind distinsă de-a lungul timpului cu premii remarcabile, printre care Premiul de Excelență..

Jean Carper

Tratamente şi vindecări miraculoase

30,83 lei

Fără TVA: 29,36 lei

Noi descoperiri ştiinţifice uimitoare, care demonstrează forţa vindecătoare a plantelor, vitaminelor şi a altor remedii naturale.Trăim într-o epocă în care numeroşi oameni încep să se îndoiască de eficienţa medicinei moderne şi să se întoarcă la metode tradiţionale de tratare a diferitelor afecţ..

Jean Carper

Cum să oprim îmbătrânirea. Ediţia a IV-a

32,75 lei

Fără TVA: 31,19 lei

Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire.Dacă ar exista o poţiune magică prin care să ne conservăm tinereţea, cine n-ar lua-o? Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tinereţii nu mai e chiar atât de îndepărtată. Oamenii de ştiinţă au identificat ..

Jean Carper

Cum să oprim îmbătrânirea (Ediţie Jurnalul Na...

9,63 lei

Fără TVA: 9,17 lei

Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizi..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)