Mircea Daneliuc

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Mircea Daneliuc

Două spălări pe cap

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

De ce nu mă sună? Nu-mi place că s-a dus la Horia ăsta. Nu că are un aer idiot? Doctor de dinţi şi se dă important de parcă ar fi nu ştiu ce pizdolog. Un aer, aşa, că dac-o ştie în gură, o ştie el peste tot, mai bine ca mine. „Guriţa mare, mare, mare, mare...“ Un şmecher. Repară măsele pe la televiz..

Mircea Daneliuc

Cele ce plutesc. Variaţiuni pe tema unui scenariu

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

„Întinse mâna, se aplecă şi ridică o geantă de «naş», umplută cu apă, şi-o scurse. O clătină, dar amână s-o deschidă. O lăsă în apă, la loc, şi se forţă să răstoarne obiectul acela prelung. Se încordă de câteva ori şi izbuti să-l întoarcă. Odată cu ştiobâlcăiala, o faţă necunoscută de ceferist, nu e..

Mircea Daneliuc

Apa din cizme

25,04 lei

Fără TVA: 23,85 lei

Cea mai bună carte despre revoluţia din decembrie \'89, o adevărată capodoperă, este scrisă într-un stil direct, brutal pe alocuri, combinînd într-o manieră unică umorul, tragicul şi fantasticul. Am început sã-mi revin. M-am visat cã-s Bill Clinton. Patrulam în Atlantic pe portavionul U.S.S. Falcon ..

Mircea Daneliuc

Femei în ghips

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Deşi prin mizã, dezlãnţuire şi motoare turate la maximum ar fi putea fi încadrat într-un permanent nou val, Mircea Daneliuc nu aparţine nici unui curent literar. Dacã în film şi roman disecã anatomia autohtonã pânã la derizoriul cu putere distructivã (amplificatã de ascensiuni în fantastic), în teat..

Mircea Daneliuc

Carlo Carlini, iluzionism

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Volumul de faţă semnat de Mircea Daneliuc include, pe lângă piesa de teatru inedită Carlo Carlini, iluzionism, doua piese apărute în volumele cu titlurile: \"Şchiopul binemirositor. Antichităţi în doua parti\" (1999, ed. ALLFA) şi \"Doi pinguri\" (2000, ed. Cartea Româneasca). În ambele cazuri, pent..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)